• Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T50  - 1
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T50  - 1

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T50

Κερί αφιέρωσης 5 ημερών, από πλαστικό. Τα κεριά αφιέρωσης παραμένουν αναμμένα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από τα παραδοσιακά κεριά.

7075
5214000503385
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40 είναι ένα όμορφο και συμβολικό κερί που χρησιμοποιείται σε τελετές μνημόσυνων για να τιμήσει τη μνήμη των αγαπημένων που έχουν φύγει. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, τη θερμότητα και τη ζωή, ενώ το αρωματικό κερί προσθέτει μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας στον χώρο.

Τιμή 0,95 €

Bispol καντήλα για κερί λευκό w006

Η Bispol καντήλα για κερί λευκό W006 είναι το τέλειο αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά και φινέτσα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μαγεία των κεριών στο σπίτι σας!
Τιμή 1,08 €

Λιβανιστήρι χυτό με καπάκι μεγάλο

Ένα λιβανιστήρι χυτό με καπάκι μεγάλο είναι ένας ειδικός αρωματικός δοχείο που χρησιμοποιείται για την καύση λιβάνι ή άλλων αρωματικών ρητινών. Αυτό το είδος χυτού συνήθως έχει ένα μεγάλο καπάκι που μπορεί να ανοιγοκλείνει για να τοποθετηθεί το λιβάνι μέσα στον χώρο καύσης. Οι λιβανιστήρια χρησιμοποιούνται σε θρησκευτικές τελετές, μεδιτατικές πρακτικές ή απλώς για τη δημιουργία ενός αρωματικού περιβάλλοντος στο σπίτι.

Τιμή 7,60 €

Bispol memoria κερί αρωματικό σε ποτήρι 6cm 4x50gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Bispol περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 1,53 €

Air Wick αρωματικό κερί warm amber rose 1τεμ

Το Air Wick αρωματικό κερί warm amber rose 1τεμ θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και ομορφιά. Αφήστε το μοναδικό άρωμα του warm amber rose να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Με το Air Wick αρωματικό κερί, η αίσθηση της οικίας σας θα αναβαθμιστεί και θα γίνει ένας πραγματικός παράδεισος αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 2,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές sensitive 200ml

Η Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές sensitive 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για την περιποίηση και την προστασία της ευαίσθητης περιοχής. Με την μοναδική του σύνθεση, προσφέρει απαλό καθαρισμό και φροντίδα, διατηρώντας την ισορροπία του pH και προσφέροντας αίσθηση άνεσης και προστασίας όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που σας προσφέρει!
Τιμή 2,46 €

Mythos μπύρα 8x330ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 8,30 €

Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης karavaki κλασικό 900ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 1,94 €