• Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 1
  • Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 2
  • Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 3
  • Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 4
  • Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 5
  • Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 1
  • Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 2
  • Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 3
  • Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 4
  • Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια  - 5

Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια

Το καντήλι από μέταλλο σε ανθρακί χρώμα της εταιρείας Metallex, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Μήκος: 9cm

Πλάτος: 9cm

Ύψος: 18cm

11547
5200111874322
10,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καντήλα καμπάνα επιτραπέζια χρυσή

Το καντήλι από μέταλλο σε χρυσό χρώμα της εταιρείας AGC, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Μήκος: 11cm

Πλάτος: 11cm

Ύψος: 12cm

Τιμή 7,97 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 0,73 €

Κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους διαρκεί 4 ώρες και περιέχει 25 τεμάχια. Ιδανικό για δημιουργία μιας ατμόσφαιρας φρεσκάδας και φρούτων στον χώρο σας. Απολαύστε το άρωμα του φυσικού κεριού για ώρες!
Τιμή 2,19 €

Air Wick αρωματικό κερί berry bloss 105gr

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στον χώρο σας με το Air wick αρωματικό κερί 105gr, berry blossom. Απολαύστε τον υπέροχο συνδυασμό αρωμάτων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο άνθη και φρούτα. Αφήστε το άρωμα του κεριού να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο σας. Αποκτήστε το Air wick berry blossom τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του!

Τιμή 4,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιετάκια extra dry extra long 24τεμ

Extra μακριά σερβιετάκια, ανατομικά σχεδιασμένα, με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Με ultra απορροφητικό πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Συνδυάζουν την ενισχυμένη προστασία μίας σερβιέτας και τη διακριτικότητα που προσφέρει ένα σερβιετάκι. Κατάλληλα και για τις ημέρες πριν ή μετά την περίοδο.

Σε ατομική συσκευασία, για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,93 €

Pedigree σκυλοτροφή ranchos slices μοσχάρι 60gr

Η Pedigree σκυλοτροφή ranchos slices μοσχάρι 60gr είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο μοσχάρι και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτή η σκυλοτροφή θα κάνει τον σκύλο σας να αισθανθεί ευτυχισμένος και ικανοποιημένος. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Pedigree σκυλοτροφής ranchos slices μοσχάρι 60gr και δείτε τον σκύλο σας να το λατρεύει.
Τιμή 1,79 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε οικογένεια. Με μέγεθος 24x100 τεμάχια, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Εξαιρετική ποιότητα και απορροφητικότητα, για να αισθάνεστε σίγουροι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Septona dermasoft μωρομάντηλα.
Τιμή 24,80 €
  • Πακέτο