• Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T20  - 1
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T20  - 1

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T20

Κεριά αφιέρωσης σε μνημόσυνο είναι συνήθως διαθέσιμα σε ποικίλα χρώματα και σχέδια.

Το κόκκινο κερί συνήθως συμβολίζει την αγάπη και τον σεβασμό προς τον εκλιπόντα.

8170
5214000503354
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κεριά αφιέρωσης σε μνημόσυνο είναι συνήθως διαθέσιμα σε ποικίλα χρώματα και σχέδια.

Το κόκκινο κερί συνήθως συμβολίζει την αγάπη και τον σεβασμό προς τον εκλιπόντα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick αρωματικό κερί warm amber rose 1τεμ

Το Air Wick αρωματικό κερί warm amber rose 1τεμ θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και ομορφιά. Αφήστε το μοναδικό άρωμα του warm amber rose να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Με το Air Wick αρωματικό κερί, η αίσθηση της οικίας σας θα αναβαθμιστεί και θα γίνει ένας πραγματικός παράδεισος αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 2,66 €

Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό σε λευκό χρώμα της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,06 €

Θυμιατό πορσελάνης με σχέδιο 23-02168

Αναβαθμίστε την κομψότητα και το στυλ του χώρου σας με αυτό το υπέροχο θυμιατό πορσελάνης. Με το μοναδικό σχέδιο 23-02168, αυτό το προϊόν θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στη διακόσμησή σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εκλεπτυσμένο κομμάτι για τον χώρο σας.
Τιμή 5,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen bim bom γεμιστές με φρούτα 200gr

​Οι καραμέλες BIM BOM της εταιρίας Roshen, είναι σκληρές καραμέλες με διαφανές χρώμα, σε μορφή λείας μπάλας και στο εσωτερικό τους έχουν μια υγρή γέμιση φρούτων και μούρων και γεύσεις από αχλάδι, ανανά, φράουλα και tutti-frutti.

Τιμή 1,38 €

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT)

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) είναι οι τέλειες πατάτες που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τραγανή τους υφή και τη γεύση που σας κερδίζει από την πρώτη μπουκιά, αυτές οι πατάτες θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερο. Απολαύστε τις μόνες σας ή μοιραστείτε τις με φίλους σας σε κάθε ευκαιρία. Αγοράστε τώρα τις RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,68 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400gr

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα πιθανώς να περιέχει κομμάτια φρούτων όπως πεπόνι, μάνγκο, ανανάς, βερίκοκο και άλλα, που είναι χαρακτηριστικά των τροπικών περιοχών και συνήθως έχουν φρουτώδη, γλυκιά και εξωτική γεύση.

Τιμή 4,48 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα 3lt

Ανανεωτικό άρωμα ορχιδέας για μια αψεγάδιαστη καθαριότητα! Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και φρεσκάδας. Η μοναδική του σύνθεση θα ανανεώσει τα ρούχα σας και θα τα αφήσει απαλά και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της κομψότητας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας!
Τιμή 3,14 €

Roshen crazy bee ζελεδάκια με 6 φρούτα 1kg

Τα Roshen Crazy Bee είναι ζελεδάκια με γεύση από 6 διαφορετικά φρούτα. Πρόκειται για γλυκίσματα που παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 5,95 €