• Κεριά διαρκείας κόκκινα 10β 4τεμ  - 1
  • Κεριά διαρκείας κόκκινα 10β 4τεμ  - 1

Κεριά διαρκείας κόκκινα 10β 4τεμ

Φωτίστε το χώρο σας με τα όμορφα κόκκινα κεριά διαρκείας 10 ωρών. Με μια πλούσια κόκκινη απόχρωση και διάρκεια που διαρκεί για πολλές ώρες, αυτά τα κεριά θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού στο σπίτι σας!
24746
8007519876708
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bispol κερί διαρκείας λευκό 52 ωρών p200

Το κερί διαρκείας Bispol λευκό 52 ωρών με μέγεθος p200 είναι ένα υψηλής ποιότητας κερί που προσφέρει μακρά διάρκεια καύσης και ευχάριστο άρωμα. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιστάσεις και είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Τιμή 1,43 €

Bispol memoria κερί αρωματικό σε ποτήρι 6cm 4x50gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Bispol περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 1,53 €

Λιβανιστήρι χυτό με καπάκι μικρό

Ένα λιβανιστήρι χυτό με καπάκι μικρό είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται για την καύση λιβάνι σε θρησκευτικές τελετές ή για αρωματικούς σκοπούς. Συνήθως είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, γυαλί ή κεραμικό υλικό και έχει ένα μικρό καπάκι που κλείνει για να προστατεύει το λιβάνι από τον αέρα και τη σκόνη. Η χρήση του είναι παρόμοια με ένα κερί, όπου ανάβετε το λιβάνι και το αφήνετε να καίει για να δημιουργήσει ένα ευωδιαστό άρωμα στον χώρο.
Τιμή 5,20 €

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 1,60 €

Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Τιμή 1,71 €

Κορυφαία προϊόντα

My popcorn ποπ κορν με τομάτα & ελιά 200gr

Απολαύστε το νέο My PopCorn ποπ κορν με τομάτα & ελιά 200gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε το σαν σνακ κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε τη γεύση της ποπ κορν σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη γεύση της τομάτας και της ελιάς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση!
Τιμή 3,16 €

Κύκλωψ σιδερόπανο με κορδόνι corde large 139x55cm

Το σιδερόπανο με κορδόνι "Corde Large" της Κύκλωψ, με διαστάσεις 139x55cm, φαίνεται να είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για την ευκολία σιδέρωματος και την προστασία των επιφανειών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τιμή 3,85 €

7 days κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο 3x70gr

Το απόλυτο απολαυστικό κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο της 7 Days! Με την τραγανή υφή του φρέσκου κρουασάν και την γλυκιά γέμιση κρέμας κακάο, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα ή ως γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό κρουασάν από την αξιόπιστη εταιρία 7 Days!
Τιμή 1,64 €

HF αρωματικό κερί βανίλια & σοκολάτα 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF με άρωμα σοκολάτας και βανίλιας Μαδαγασκάρης σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr

Ο καφές Bianchi Coffee Espresso Rosso είναι ένας πλούσιος και αρωματικός καφές σε κόκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Η συσκευασία του περιέχει 250γραμμάρια καφέ και προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσης και αρώματος.

Τιμή 5,10 €