• Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 1
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 2
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 3
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 4
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 5
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 6
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 1
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 2
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 3
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 4
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 5
  • Bispol καντήλα για κερί λευκό w006 Bispol - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBispol

Bispol καντήλα για κερί λευκό w006

Η Bispol καντήλα για κερί λευκό W006 είναι το τέλειο αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά και φινέτσα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μαγεία των κεριών στο σπίτι σας!
28469
5906927040400
1,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το καντήλι μνημείου από πλαστικό είναι κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου, λάμπα παραφίνης ή κερί.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λαμπογυαλί ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη

Ένα λαμπογυαλί ΟΕΜ ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη είναι ένα ανταλλακτικό που χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση του γυαλιού που καλύπτει τη λάμπα παραφίνης. Το λαμπογυαλί προστατεύει τη φλόγα της λάμπας και βοηθά στην ομαλή διάχυση του φωτός.

Τιμή 0,83 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,44 €

Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Το κερί αυτό έχει μια διάρκεια καύσης περίπου 4 ώρες και έχει άρωμα τριαντάφυλλου. Είναι ιδανικό για δημιουργία ατμόσφαιρας και ρομαντισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
Τιμή 2,19 €

Κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους διαρκεί 4 ώρες και περιέχει 25 τεμάχια. Ιδανικό για δημιουργία μιας ατμόσφαιρας φρεσκάδας και φρούτων στον χώρο σας. Απολαύστε το άρωμα του φυσικού κεριού για ώρες!
Τιμή 2,19 €

Air Wick αρωματικό κερί berry bloss 105gr

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στον χώρο σας με το Air wick αρωματικό κερί 105gr, berry blossom. Απολαύστε τον υπέροχο συνδυασμό αρωμάτων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο άνθη και φρούτα. Αφήστε το άρωμα του κεριού να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο σας. Αποκτήστε το Air wick berry blossom τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του!

Τιμή 4,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλλατινη soft kings cookie 160gr, σοκολατα

Το Αλλατινη soft kings cookie 160gr, σοκολατα της εταιρίας Αλλατίνη είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή του μπισκότου, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια για μια ακόμα πιο γλυκιά εμπειρία.
Τιμή 1,54 €

Mamut κρουτόν με φυσική γεύση 180gr

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Τιμή 2,16 €

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Assos, αυτές οι σακούλες θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε τις τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 2,56 €