• Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60  - 1
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60  - 1

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

7191
5214000503392
1,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 4,50 €

Βηθλεέμ μοσχολίβανο κασετίνα

Το λιβάνι χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Τιμή 0,60 €

Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια

Το καντήλι από μέταλλο σε ανθρακί χρώμα της εταιρείας Metallex, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Μήκος: 9cm

Πλάτος: 9cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 10,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm

Η Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας! Με τις διαστάσεις της να σας επιτρέπουν να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά με άνεση και στυλ, αυτή η γλάστρα θα δώσει νέα αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον κήπο σας με ένα κλικ!
Τιμή 2,14 €

Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml

Το Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml είναι η ιδανική επιλογή για άνδρες που αναζητούν ένα απαλό και δροσερό after shave. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιποιείται απαλά το ευαίσθητο δέρμα μετά το ξύρισμα, προσφέροντας ανακούφιση και ενυδάτωση. Αποκτήστε την αίσθηση δροσιάς και προστασίας που χρειάζεστε με το Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml.
Τιμή 5,79 €

Garnier botanic therapy σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά με καστορέλαιο & σφένδαμο 400ml

Το Botanic Therapy Maple Healer συνδυάζει:

- Καστορέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις προστατευτικές και ενδυναμωτικές του ιδιότητες.

- Σιρόπι σφενδάμου, ένας θησαυρός ζωντάνιας, γνωστός για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες.

Η συσκευασία είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 3,54 €

Tulip καραμέλες με ούζο 1kg

Οι καραμέλες Tulip με ούζο είναι γλυκά που περιέχουν το γνωστό αλκοολούχο ποτό ούζο στη γεύση τους. Το ούζο είναι ένα ανισόμερο ποτό με έντονη γεύση ανηθίληκης και ανταγωνιστικών αρωμάτων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Τιμή 5,86 €