• Air wick αρωματικο κερι 105gr, berry bloss  - 1
  • Air wick αρωματικο κερι 105gr, berry bloss  - 1

Air Wick αρωματικό κερί berry bloss 105gr

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στον χώρο σας με το Air wick αρωματικό κερί 105gr, berry blossom. Απολαύστε τον υπέροχο συνδυασμό αρωμάτων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο άνθη και φρούτα. Αφήστε το άρωμα του κεριού να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο σας. Αποκτήστε το Air wick berry blossom τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του!

34172
5900627061369
4,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T100

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Luxe είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 2,18 €

Air Wick αρωματικό κερί warm amber rose 1τεμ

Το Air Wick αρωματικό κερί warm amber rose 1τεμ θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και ομορφιά. Αφήστε το μοναδικό άρωμα του warm amber rose να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Με το Air Wick αρωματικό κερί, η αίσθηση της οικίας σας θα αναβαθμιστεί και θα γίνει ένας πραγματικός παράδεισος αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 2,66 €

Air Wick Αρωματικό Κερί σε Βάζο Μήλο και Κανέλα Κεϋλάνης 185gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,50 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί moroccan mint & pink grapefruit 205gr

Μείγμα μοναδικών αρωμάτων Moroccan mint και pink grapefruit σε ένα υπέροχο κερί 205gr. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να χαλαρώσει με την ευχάριστη αίσθηση αυτού του αρωματικού κεριού. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που δημιουργείται στο χώρο σας και ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το Air Wick Botanica.

Τιμή 4,18 €

Κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Κάθε κερί έχει διάρκειας 4 ωρών και έχει εμπνευστεί από το αρωματικό άρωμα της φράουλας. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας.
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους τα καθιστούν ανθεκτικά στη χρήση και ιδανικά για κάθε μέρα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα τϋρα σήμερα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει την πραγματ
Τιμή 0,96 €

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt της εταιρίας Tns είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 5lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με ασφάλεια και ευκολία. Το διάφανο πλαστικό σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το περιεχόμενο, ενώ το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το Tns φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την απόλυτη λειτουργ
Τιμή 3,05 €

Φαίδων βουτήματα χαλβάς 350gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Φαίδων βουτήματα χαλβάς 350gr. Με την πλούσια γεύση του χαλβά και την τραγανή υφή του βουτήματος, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τα Φαίδων βουτήματα χαλβάς τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,99 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού