Αποσμητικά χώρου - Μπλοκ WC - Συλλέκτες υγρασίας

Ενεργά φίλτρα

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 1,05 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό manoglia & cherry blossom 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 8,04 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml

Η Air Wick Fresh Matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml είναι ο απόλυτος τρόπος για να δώσετε ένα φρέσκο, ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Με την εύκολη χρήση και την αποτελεσματική δράση της, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο από φρεσκάδα και φρούτα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της φρεσκάδας και δημιουργήστε ένα άρωμα που θα κάνει τον χώρο σας αξέχαστο.

Τιμή 7,50 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με λεβάντα & χαμομήλι 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 10,91 €

Air Wick pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml

Το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο από φρεσκάδα και ευωδιά. Αφήστε το άρωμα του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου χώρου με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml.

Τιμή 2,98 €

Air Wick pure αποσμητικό χώρου spring 250ml

Με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου Spring 250ml, θα νιώσετε τη φρεσκάδα της άνοιξης στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του να σας αναζωογονήσει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Air Wick, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της άνοιξης με το Air Wick Pure!

Τιμή 2,98 €

Air Wick ανταλλακτικό cinamon spice 250ml

Το Air Wick ανταλλακτικό cinamon spice 250ml θα δώσει μια φρέσκια, αναζωογονητική αίσθηση κανέλας στο χώρο σας. Απολαύστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αυτό το ανταλλακτικό Air Wick. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,22 €

Air Wick ανταλλακτικό soft cotton 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 3,16 €

Air Wick ανταλλακτικό white vanilla bean 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,16 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου cool linen 250ml

Η ανταλλακτική λύση Air Wick 250ml Cool Linen θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και ηρεμίας. Αφήστε το δροσερό άρωμα του Cool Linen να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ευεξίας και ηρεμίας. Απολαύστε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Τιμή 3,16 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου mystical garden 19ml

Η ανταλλακτική μύτη Air Wick 19ml Mystical Garden θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κήπο γεμάτο αρώματα φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο ονειρικών στιγμών και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία να μπει στον χώρο σας!

Τιμή 3,00 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου pink sweet pea 19ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το αποσμητικό χώρου Air Wick σε απαλό άρωμα ροζ γλυκή μπιζέλια. Κάντε το χώρο σας να μυρίζει φρέσκο και ευχάριστο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άνεσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας.

Τιμή 3,30 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου smooth pink sweet pea 250ml

Air Wick. Η αρωματική ανταλλακτική λύση που θα ανανεώσει τον αέρα του χώρου σας με το γλυκό άρωμα του ροζ γλυκού μπιζελιού. Αφήστε το άρωμα της ανθούλας να σας αγκαλιάσει και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας στον χώρο σας. Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο των αρωμάτων με το Air Wick ανταλλακτικό 250ml pink sweet pea και απολαύστε μια εμπειρία αισθήσεων που θα σας καθηλώσει.

Τιμή 3,15 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου smooth satin & moon lily 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick 250ml Moonlilly. Η φρέσκια μυρωδιά του Moonlilly θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών νύχτων και ρομαντικών στιγμών. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη μαγεία των αρωμάτων στον χώρο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,16 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου white flowers 19ml

Ανανεωτικό ανταλλακτικό Air Wick 19ml με αρώματα freesia & jasmine/white flowers, για μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο χώρο σας. Αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,00 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου white flowers 250ml

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στον χώρο σας με το ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου Air Wick σε άρωμα λευκών λουλουδιών. Αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ομορφιά, κάνοντας τον χώρο σας ακόμα πιο ελκυστικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία των λουλουδιών στο σπίτι σας!

Τιμή 3,14 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου λεβάντα 19ml

Η αντικατάσταση αρώματος λεβάντας στον χώρο σας με το ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου της Air Wick θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και χαλάρωση. Αφήστε τη λεβάντα να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας και να δημιουργήσει ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και χαρούμενοι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία της λεβάντας στον χώρο σας!

Τιμή 3,30 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml

Αρωματικό λάδι της εταιρείας Airwick, το οποίο είναι κατάλληλο για αρωματοθεραπεία, η οποία είναι μία πρακτική που παρέχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το λάδι προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού, όπου και περιέχονται όλες οι δραστικές του ουσίες σε πολύ υψηλή πυκνότητα, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιδρά με ποικίλους τρόπους. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή αρωματοθεραπείας και να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν πρέπει καταπίνεται ούτε να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα.

Το άρωμα του είναι βανίλια και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την νευρικότητα, τις αϋπνίες, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

Άρωμα: Βανίλια

Όγκος: 20ml

Τιμή 5,77 €

Air Wick ανταλλακτικό λεβάντα 250ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το ανταλλακτικό λεβάντα 250ml της Air Wick. Μια απαλή, φρέσκια μυρωδιά που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία άρωματος στο σπίτι σας.

Τιμή 3,16 €

Air Wick αποσμητικό χώρου cherry blossom 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα της φύσης στον χώρο σας με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου 250ml cherry blossom. Μια αναζωογονητική αίσθηση κερασιάς που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και δημιουργήστε μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και χαλαρωμένοι. Αφήστε το Air Wick Pure να φροντίσει για την αίσθηση του χώρου σας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Τιμή 2,98 €

Air Wick αποσμητικό χώρου pure med sun 250ml

Το Air Wick αποσμητικό χώρου Pure Med Sun 250ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Αφήστε το άρωμά του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου περιβάλλοντος με το Air Wick Pure Med Sun 250ml.

Τιμή 3,21 €

Air Wick αποσμητικό χώρου λεβάντα 250ml

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας στο χώρο σας με το αποσμητικό χώρου Air Wick Pure 250ml Levander. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά της λεβάντας θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων στον χώρο σας!

Τιμή 2,98 €

Air Wick συσκευή αρωματοθεραπείας χώρου με ανταλλακτικό essentials mist βανίλια & καστανή ζάχαρη 20ml

Συσκευή αρωματοθεραπείας της εταιρείας Airwick, η οποία είναι στην ουσία ένας διαχύτης λαδιού που διασπά τα αιθέρια έλαια σε μικρότερα μόρια, σκορπίζοντας τα στον αέρα για ένα ευχάριστο ή ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται για να γεμίσει τον αέρα σε ένα δωμάτιο με μικροσκοπικά, αναπνεύσιμα σωματίδια ευεργετικών αιθέριων ελαίων, δίνοντας στο δωμάτιο μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα με πιο ευχάριστη οσμή.

Ο φωτισμός led που διαθέτει θα συμβάλλει στη μέγιστη αρμονία διαμορφώνοντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Το δοχείο νερού έχει χωρητικότητα 20 ml, στο οποίο προσθέτετε τις σταγόνες του αιθέριου ελαίου, ενώ λειτουργεί με ρεύμα.

Το άρωμα του είναι βανίλια και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την νευρικότητα, τις αϋπνίες, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

Άρωμα: Βανίλια

Όγκος: 20ml

Τιμή 7,45 €

Air Wick υγρό ανταλλακτικό αρωματικό χώρου spray pure meditteranean sun 250ml

Απογειώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN! Αυτό το ανταλλακτικό θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του μυρωδιά στις ακτές της Μεσογείου, δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο φως και ενέργεια με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN!

Τιμή 3,14 €

Botanica αρωματικό χώρου με sticks βέτιβερ καραϊβικής και σανδαλόξυλο 80ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων με το Botanica αρωματικό χώρου της Air Wick! Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει στις Καραϊβικές με την εκλεπτυσμένη νότα του βέτιβερ και να χαλαρώσει με το αισθησιακό άρωμα του σανδαλόξυλου. Ανανεώστε τον χώρο σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Botanica αρωματικό χώρου τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν!
Τιμή 8,48 €

Bref μπλοκ WC brilliant spring rain 47gr

Το Bref brilliant gel 42gr, spring rain είναι το τέλειο προϊόν για να φρεσκάρετε την τουαλέτα σας με ένα μοναδικό άρωμα βροχής της άνοιξης. Η πρωτοποριακή του φόρμουλα διαρκεί πολύ περισσότερο από τα συμβατικά προϊόντα και αφήνει ένα αίσθημα φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήστε το Bref brilliant gel να κάνει την τουαλέτα σας να λάμπει και να μυρίζει υπέροχα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε.
Τιμή 1,53 €

Bref μπλοκ WC power active hawaii 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,52 €

Bref μπλοκ WC power active lemon 51ml

Με 40% περισσότερο άρωμα και καθαριστική δράση στον πυρήνα κάθε μπάλας συγκριτικά με το εξωτερικό περίβλημα, το Bref Power Active Pine αποτελεί την ιδανική επιλογή για την υγιεινή της τουαλέτας. Η μοναδική του σύνθεση 4 λειτουργειών το καθιστά ως την πρώτη επιλογή, καθώς αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει περισσότερη φρεσκάδα. Απλά τοποθετήστε το προϊόν στο χείλος της λεκάνης, προσαρμόστε το σύμφωνα με τη ροή του νερού και απολαύστε μέγιστη καθαριότητα και φρεσκάδα σε κάθε χρήση!

Τιμή 1,48 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 2x51ml

Η Bref power active pine 2x51ml είναι το απόλυτο απορρυπαντικό για την τουαλέτα σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες μυρωδιές και αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα πεύκου, η τουαλέτα σας θα είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Αποκτήστε το Bref power active pine 2x51ml τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,27 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Bref μπλοκ WC power active ocean breeze 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Bref μπλοκ WC power active roses 2x50ml

Η Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml θα μεταμορφώσει την τουαλέτα σας σε ένα αρωματικό κήπο γεμάτο ρόδα. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει τις ακαθαρσίες και αφήνει ένα μακράς διάρκειας άρωμα που θα κάνει το μπάνιο σας να αναζωογονηθεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα.
Τιμή 2,35 €

Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml

Η Bref turquoise active στερεό block τουαλέτας ocean 51ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την τουαλέτα σας καθαρή και φρέσκια με τον αρωματικό της χαρακτήρα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης και αφήστε το Bref να κάνει τη δουλειά του με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άνεση και την υγιεινή σας - επιλέξτε Bref turquoise active στερεό block τουαλέτας ocean 51ml σήμερα και απολαύστε μια ?
Τιμή 1,76 €

Cisne kox αρωματικό χώρου aloe vera 1lt

Ζήσε την φρεσκάδα του φυσικού αρώματος του Aloe Vera με το Cisne kox αρωματικό χώρου 1lt. Φέρετε τη φύση στον χώρο σας και δημιουργήστε ένα αίσθημα ηρεμίας και φρεσκάδας που θα σας συνοδεύει καθημερινά. Αφήστε το Cisne kox να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φυσική ομορφιά και ευεξία.
Τιμή 9,99 €

Cisne KOX αρωματικό χώρου dakar 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,99 €

Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml

Ζήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ηρεμίας στον χώρο σας με τα αρωματικά άλατα θαλάσσης Cisne kox 500ml. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και ανανέωσης με το αρωματικό αυτό προϊόν που θα δώσει νέα ενέργεια στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας!
Τιμή 8,83 €

Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού με το Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml. Αφήστε το άρωμα των εσπεριδοειδών να γεμίσει τον χώρο σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινή ρουτίνα σας πάρει το πάνω χέρι. Αποκτήστε το Cisne kox αρωματικό χώρου τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 8,83 €

Cisne kox αρωματικό χώρου τριαντάφυλλο 1lt

Το αρωματικό χώρου Cisne kox τριαντάφυλλο 1lt θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του τριαντάφυλλου να σας συνοδεύει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και τους επισκέπτες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
Τιμή 9,99 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ανθέων 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,99 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ζωτικότητα 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες.

Δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες).

Με μυκητιοκτόνο δράση.

Για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.

Χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου λεβάντα 1lt

Το συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου Cisne KOX με λεβάντα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στον χώρο σας. Με μια μόνο ανάρτηση, θα μετατρέψετε το χώρο σας σε έναν επίγειο κήπο γεμάτο από τη μαγευτική μυρωδιά της λεβάντας. Αφήστε το Cisne KOX να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης, και αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να απολαύσουν τη μαγεία του αρώματος.
Τιμή 9,99 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου μανόλια 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου φρούτων 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,82 €

Duck block χωρίς θήκη fresh patch lime 12τεμ

Η Duck block χωρίς θήκη fresh patch lime 12τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να διατηρήσετε τον χώρο σας φρέσκο και αρωματικό. Με τη μοναδική του φόρμουλα και τη διαρκή του αποτελεσματικότητα, το Duck block εξασφαλίζει μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα που προσφέρει στον χώρο σας!
Τιμή 5,30 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού