• Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
  • Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBref

Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml

Η Bref turquoise active στερεό block τουαλέτας ocean 51ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την τουαλέτα σας καθαρή και φρέσκια με τον αρωματικό της χαρακτήρα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης και αφήστε το Bref να κάνει τη δουλειά του με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άνεση και την υγιεινή σας - επιλέξτε Bref turquoise active στερεό block τουαλέτας ocean 51ml σήμερα και απολαύστε μια ?
17560
8410436301589
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bref μπλοκ WC deluxe premium delicate magnolia 2x50ml

Η Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την ευχάριστη μυρωδιά του. Με τη μοναδική σύνθεσή του, αφήνει ένα αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας στον χώρο σας που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 2,41 €

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €

Duck fresh discs marine 36ml

Προσφέρουν μια γρήγορη και συνεχή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στην τουαλέτα σας. Ο δίσκος γέλης διαλύεται σταδιακά κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, επιτρέποντας την ελεγχόμενη απελευθέρωση καθαριστικού και αρώματος. Κάθε δίσκος διαρκεί έως και επτά ημέρες και δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα πίσω. Η λεκάνη της τουαλέτας σας θα παραμείνει καθαρή και φρέσκια - με λίγη προσπάθεια. Με άρωμα θάλασσας.

Τιμή 4,69 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου κανέλα 250ml

Το Air Wick ανταλλακτικό cinamon spice 250ml θα δώσει μια φρέσκια, αναζωογονητική αίσθηση κανέλας στο χώρο σας. Απολαύστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αυτό το ανταλλακτικό Air Wick. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,22 €

Harpic μπλοκ αρωματικό τουαλέτας WC θαλάσσια φρεσκάδα 35gr

Το Harpic wc μπλοκ 35gr, marine είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για ώρες. Ξεχάστε τις ανησυχίες για την υγιεινή του μπάνιου σας, το Harpic wc μπλοκ 35gr, marine φροντίζει για αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 2,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο 10x120gr

Το Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο με βάρος 120gr ανά τεμάχιο και διαστάσεις 10x10 εκατοστά είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο. Το 4φυλλο χαρτί υγείας προσφέρει μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αντοχή σε σχέση με τα κανονικά 2φυλλα χαρτιά υγείας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει απαλότητα και άνεση στο δέρμα. Επίσης, το μέγεθος του είναι βολικό για χρήση σε όλες τις συνθήκες.
Τιμή 3,75 €

Spark υγρό πιάτων με ξύδι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα ξύδι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Αλμωπία κομπόστα ροδάκινο καθαρισμένο στο χέρι 700gr

Το Almopia κομπόστα ροδάκινο καθαρισμένο στο χέρι 700gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε το σε σαλάτες, γλυκά ή ακόμα και μόνο του ως ενδιάμεσο σνακ. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδική γευστική εμπειρία που προσφέρει το Almopia κομπόστα ροδάκινο!
Τιμή 3,53 €

Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι με σχέδιο superman

Ανανεώστε το στυλ σας με το Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι και σχέδιο superman! Φανταστικό για κάθε περίσταση και ιδανικό για τους λάτρεις του superman. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με αυτό το μοναδικό ποτήρι!
Τιμή 0,81 €