• AIR WICK FRESH MATIC ΣΥΣΚΕΥΗ + ΑΝΤ/ΚΟ 250ml - (FREESIA & JASMINE)
  • AIR WICK FRESH MATIC ΣΥΣΚΕΥΗ + ΑΝΤ/ΚΟ 250ml - (FREESIA & JASMINE)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό φρεσκάδα & γιασεμί 250ml

49012
5997321755809
8,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη πεύκο 40gr

Το Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη πεύκο 40gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα με πεύκο θα σας προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας και της φρεσκάδας σε κάθε χρήση.
Τιμή 2,24 €

Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml

Ζήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ηρεμίας στον χώρο σας με τα αρωματικά άλατα θαλάσσης Cisne kox 500ml. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και ανανέωσης με το αρωματικό αυτό προϊόν που θα δώσει νέα ενέργεια στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας!
Τιμή 8,83 €

UHU airmax συλλέκτης υγρασίας & ανταλλακτικό 450gr

Άοσμος συλλέκτης υγρασίας που καταπολεμά την υγρασία, τη συμπύκνωση και τις μπαγιάτικες μυρωδιές.

Αναπληρώνεται εύκολα και δέχεται όλα τα ανταλλακτικά 450gr.

Ιδανικός για κλειστούς χώρους όπως υπόγεια, γκαράζ, σοφίτες & ντουλάπες.

Τιμή 10,96 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ανθέων 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου japanese blossom 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου Japanese Blossom 250ml της εταιρίας Scents θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αρωμάτων. Αφήστε το Japanese Blossom να γεμίσει τον χώρο σας με τη φρεσκάδα και την εξωτική ομορφιά των ανθισμένων ανθών. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και αναζωογόνησης με το Scents Japanese Blossom!
Τιμή 1,76 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα nature elements coco white 75ml

Για ολοκληρωμένη προστασία που διαρκεί, εμπνευσμένη από τη φύση, επιλέξτε την AIM Expert Protection ΝATURE ELEMENTS για εσάς και την οικογένειά σας. Η απαλή σύνθεσή της συνδυάζει φυσικό εκχύλισμα καρύδας με την ήπια φόρμουλα του Zinc Mineral και βοηθά στην προστασία κατά της πλάκας για 12 ώρες. Κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση για ολοκληρωμένη προστασία. Βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καρύδας, γνωστό για τις φυσικές καθαριστικές του ιδιότητες. Αποτέλεσμα: Ολοκληρωμένη προστασία εμπνευσμένη από τη φύση.

Τιμή 2,18 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα έξτρα ανθεκτικά 8τεμ

Επιθέματα που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του τραύματος ενώ προστατεύουν την πληγή από μικρόβια. Είναι ατραυματικά καθώς αφαιρούνται ανώδυνα, χωρίς να αφήσουν υπολείμματα. Αποτελούνται από ένα πορώδες αυτοκόλλητο στρώμα γάζας, υποαλλεργικό και αεροδιαπερατό, το οποίο προφυλάσσει από μικροοοργανισμούς. Η αυτοκόλλητη επιφάνεια τους δεν ξεκολλά στην εφίδρωση.

Τιμή 0,97 €

Εύρηκα baby υγρό απολυμαντικό ρούχων 1lt

Με 100% πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, όμως παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 4,98 €

Arion food σπαγγετίνη νο10 1kg

Η Arion food σπαγγετίνη νο10 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση σπαγγετίνης στο τραπέζι σας. Με υψηλή ποιότητα και γεύση που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανούς, αυτή η σπαγγετίνη θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε και να την απολαύσετε!
Τιμή 1,57 €