• Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 1
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 2
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 3
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 4
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 5
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 6
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 1
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 2
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 3
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 4
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 5
  • Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml Cisne - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml

Ζήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ηρεμίας στον χώρο σας με τα αρωματικά άλατα θαλάσσης Cisne kox 500ml. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και ανανέωσης με το αρωματικό αυτό προϊόν που θα δώσει νέα ενέργεια στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας!
28476
8414719210087
8,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αρωματικό χώρου της εταιρείας Cisne, το οποίο απελευθερώνοντας το άρωμα του στην ατμόσφαιρα αρμονικά και φυσικά, θα σας προσφέρει μία υπέροχη μυρωδιά, απαλλάσοντας τον χώρο σας από δυσάρεστες οσμές. Μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε κρίνετε απαραίτητη την ανάγκη του φρεσκαρίσματος του χώρου.

Όγκος: 500ml

Άρωμα: Άλατα Θαλάσσης

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rex αρωματίνη με άρωμα πεύκου 500ml

Η αρωματίνη Rex με άρωμα πεύκου έχει χωρητικότητα 500ml και προσφέρει ένα φρέσκο και διακριτικό άρωμα πεύκου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους για να ανανεώσει την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσει μια ευχάριστη αίσθηση άρωματος. Ιδανική για χρήση σε σπίτια, γραφεία, αίθουσες αναμονής και άλλους εσωτερικούς χώρους.
Τιμή 2,53 €

Botanica αρωματικό χώρου με sticks βέτιβερ καραϊβικής και σανδαλόξυλο 80ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων με το Botanica αρωματικό χώρου της Air Wick! Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει στις Καραϊβικές με την εκλεπτυσμένη νότα του βέτιβερ και να χαλαρώσει με το αισθησιακό άρωμα του σανδαλόξυλου. Ανανεώστε τον χώρο σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Botanica αρωματικό χώρου τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν!
Τιμή 8,48 €

Felce azzurra αποσμητικό χώρου κλασικό 250ml

Αποκτήστε άμεσα το απόλυτο αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας με το Felce Azzurra αποσμητικό χώρου κλασικό 250ml. Αφήστε το αγαπημένο αρωματικό της φύσης να διαχέεται σε κάθε γωνιά του χώρου σας και να σας συνοδεύει με τη μοναδική του μυρωδιά. Απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και αγοράστε το Felce Azzurra αποσμητικό χώρου τώρα!
Τιμή 2,64 €

Air Wick ανταλλακτικό cinamon spice 250ml

Το Air Wick ανταλλακτικό cinamon spice 250ml θα δώσει μια φρέσκια, αναζωογονητική αίσθηση κανέλας στο χώρο σας. Απολαύστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αυτό το ανταλλακτικό Air Wick. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,22 €

Tesori αρωματικό με στικ Hammam 200ml

Το αρωματικό με στικ Hammam Tesori σε συσκευασία 200ml είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τις αρωματικές νότες του Hammam με την ευκολία και την εφαρμογή του στικ. Αυτό το αρωματικό προϊόν προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας καθώς είναι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και αρώματα που αναζωογονούν τις αισθήσεις. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Hammam στο σπίτι σας με αυτό το υπέροχο αρωματικό με στικ από τη σειρά Tesori.
Τιμή 6,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σέικερ βιδωτό

Ένα βιδωτό σέικερ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συνήθως για να ανακατεύει ή να αναμειγνύει διάφορα υγρά ή συστατικά, όπως ροφήματα, κοκτέιλ, ποτά και άλλα. Ο βιδωτός σέικερ διαθέτει ένα καπάκι που σφραγίζει σφιχτά το εσωτερικό, ένα βιδωτό κομμάτι που συνδέεται με το καπάκι και μπορεί να σφίξει και ξεσφίξει εύκολα και ένα ποτήρι που χωρά τα υγρά συστατικά.

Τιμή 0,80 €

Spot rem fresh life υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης 4lt

Το Spot Rem Fresh Life είναι ένα υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης σε συσκευασία των 4 λίτρων. Σχεδιασμένο για να παρέχει αποτελεσματικό και άριστο καθαριστικό έχει σχήμα σύνθεσης που εξαλείφει αποτελεσματικά λεκέδες, βρωμιές και άλλα ρυπογόνα από διάφορες επιφάνειες.

Αυτό το υγρό καθαριστικό είναι κατάλληλο για γενική χρήση σε σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις και άλλους χώρους. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί ζημιά στις επιφάνειες και παρέχει φρέσκο άρωμα που αφήνει τον χώρο ανανεωμένο.

Εύκολο στη χρήση, αυτό το υγρό καθαριστικό Spot Rem Fresh Life αντιμετωπίζει τη βρωμιά με αποτελεσματικότητα, παρέχοντας έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο. Η μεγάλη συσκευασία των 4 λίτρων εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης και είναι οικονομική για καθημερινή καθαριότητα.

Τιμή 10,30 €

Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 33x33cm 350 φύλλα

Χαρτοπετσέτες της εταιρείας Zebra. Η χαρτοπετσέτα έχει διαστάσεις 33x33 εκατοστά, ενώ θα χρειαστείτε 2 με 3 χαρτοπετσέτες ανά πελάτη. Διατίθενται σε συσκευασία του ενός πακέτου, με 350 χαρτοπετσέτες ανά πακέτο.

Τιμή 2,90 €

Tns κουπα κεραμικη διαφορα χρωματα

Η κεραμική κούπα Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό καφέ σας. Με μοντέρνο design και διαφορετικά χρώματα να επιλέξετε, θα γίνει η αγαπημένη κούπα σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με την κομψή και πρακτική κεραμική κούπα Tns.
Τιμή 1,61 €

Maxi economy χειροπετσέτα ζικ-ζακ λευκή 20x200τεμ

Σχεδιασμένη για να βγαίνει μια κάθε φορά

Κατάλληλη για επαγγελματική χρήση για τον καθαρισμό και το υγιεινό στέγνωμα των χεριών

Απαλή, δεν αφήνει χνούδι, δεν θρυμματίζεται

Τιμή 16,10 €