• Bref power active ocean breeze 2x51ml Bref - 1
  • Bref power active ocean breeze 2x51ml Bref - 2
  • Bref power active ocean breeze 2x51ml Bref - 1
  • Bref power active ocean breeze 2x51ml Bref - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBref

Bref μπλοκ WC power active ocean breeze 2x51ml

Tο Bref WC Escapes με 40% περισσότερο άρωμα και καθαριστική δράση αποτελεί την ιδανική επιλογή για την υγιεινή της τουαλέτας, προσφέρoντας περισσότερη φρεσκάδα.

23581
5201395144439
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χείμαρρος wc cubo blu 2x50gr

Αποσμητικές ταμπλέτες για τη τουαλέτα. Προστατεύουν από τα άλατα και κρατούν μακριά τις οσμές!

Καθαριστικό block της εταιρείας Granforte, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,06 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου beach waves 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου beach waves 250ml θα σας ταξιδέψει στις ακτές του καλοκαιριού με το αρωματικό του συνδυασμό. Απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ελευθερίας στον χώρο σας, που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε μια αμμώδη παραλία. Αφήστε το Scents beach waves να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο χαλάρωση και αναζωογόνηση.
Τιμή 1,76 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου pink sweet pea 19ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το αποσμητικό χώρου Air Wick σε απαλό άρωμα ροζ γλυκή μπιζέλια. Κάντε το χώρο σας να μυρίζει φρέσκο και ευχάριστο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άνεσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας.

Τιμή 3,30 €

Omay αποσμητικό χώρου white flowers 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό λευκός μόσχος 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τιμή 2,76 €

Nuvoletta μαλακτικό muschio bianco 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Muschio Bianco

Τιμή 2,85 €

Misko αχιβάδες 500gr

Ξεχωριστή θέση στην οικογένεια των κοντών ζυµαρικών κατέχει αυτό το είδος µακαρονιού. Μοιάζει µε το καβούκι σαλιγκαριού και σας καλεί να φυλακίσετε µέσα του µοναδικές νοστιµιές σε ένα περιτύλιγµα ποιοτικής πρότασης MISKO. Συνδυασµένο µε κιµά, κόκκινες ή άσπρες σάλτσες, σε ζεστά πιάτα ή σε σαλάτες αλλά κυρίως µέσα από συνταγές της δικής σας φαντασίας, αφήστε το µαγειρικό σας ταλέντο να «βγει απ` το καβούκι του»!

Τιμή 1,19 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr

Μαλακό και απορροφητικό

Υδατοδιαλυτό, από 100% φυσική χαρτόμαζα

Φύλλα ανά ρολό: 319 διπλά φύλλα

Μικτό Βάρος: 125gr /ρολό

Μήκος: 35m /ρολό

Ύψος: 9,8cm

Τιμή 15,23 €