• Duck fresh discs marine 36ml
  • Duck fresh discs marine 36ml
  • Duck fresh discs marine 36ml
  • Duck fresh discs marine 36ml
  • Duck fresh discs marine 36ml
  • Duck fresh discs marine 36ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDuck

Duck fresh discs marine 36ml

Προσφέρουν μια γρήγορη και συνεχή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στην τουαλέτα σας. Ο δίσκος γέλης διαλύεται σταδιακά κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, επιτρέποντας την ελεγχόμενη απελευθέρωση καθαριστικού και αρώματος. Κάθε δίσκος διαρκεί έως και επτά ημέρες και δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα πίσω. Η λεκάνη της τουαλέτας σας θα παραμείνει καθαρή και φρέσκια - με λίγη προσπάθεια. Με άρωμα θάλασσας.

8979
5000204965926
4,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Μεταξύ άλλων περιέχει <5% αλειφατικούς υδρογονάνθρακες, >15% - < 30% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες και >5% - <15% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Άρωμα: limonene, coumarin, citral, linalool.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Κίνδυνος! σοβαρών οφθαλμικών βλαβών. Επιβλαβές για τους υδρόβιους, μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον. Μακριά από παιδιά.
Δερματικά εγκαυματα
Στοιχεία Προμηθευτή
S.C. JOHNSON Hellas Ltd, Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ 210 3448000, www.scjohnson.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,15 €

Tesori αρωματικό με στικ Muschio Bianco 200ml

Ξεχάστε τα συνηθισμένα αρώματα και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση του Tesori Muschio Bianco 200ml. Με την αναζωογονητική του σύνθεση, αυτό το αρωματικό στικ θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και ευεξία. Αφήστε το Muschio Bianco να αγκαλιάσει τις αισθήσεις σας και να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε το Tesori σήμερα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας.
Τιμή 6,43 €

Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml

Η Bref turquoise active στερεό block τουαλέτας ocean 51ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την τουαλέτα σας καθαρή και φρέσκια με τον αρωματικό της χαρακτήρα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης και αφήστε το Bref να κάνει τη δουλειά του με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άνεση και την υγιεινή σας - επιλέξτε Bref turquoise active στερεό block τουαλέτας ocean 51ml σήμερα και απολαύστε μια ?
Τιμή 1,76 €

Bref μπλοκ WC power active ocean breeze 2x51ml

Tο Bref WC Escapes με 40% περισσότερο άρωμα και καθαριστική δράση αποτελεί την ιδανική επιλογή για την υγιεινή της τουαλέτας, προσφέρoντας περισσότερη φρεσκάδα.

Τιμή 2,27 €

Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη πεύκο 40gr

Το Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη πεύκο 40gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα με πεύκο θα σας προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας και της φρεσκάδας σε κάθε χρήση.
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης σαπούνι πράσινο ελαιόλαδου 125gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Αγνό όσο το ελαιόλαδο από το οποίο παρασκευάζεται, το παραδοσιακό πράσινο σαπούνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,55 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3x250gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 2,85 €

Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5 με αντλία 300ml

Αποκτήστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που χρειάζεστε με το Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5. Η μοναδική σύνθεσή του με αντλία 300ml θα σας χαρίσει την απόλυτη περιποίηση που αξίζετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 1,24 €
Omino bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt Omino bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Omino bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt

Το Omino Bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες, δίνοντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα σε κάθε πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα που ξεχωρίζουν!
Κανονική τιμή 4,66 € Τιμή 4,64 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €