• Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 1
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 2
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 3
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 4
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 5
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 1
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 2
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 3
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 4
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt Cisne - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

10438
8414719108056
9,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τρόπος χρήσης:

Αφού καθαρίσετε, ρίξτε μια μικρή ποσότητα στο πάτωμα, κοντά στην λεκάνη της τουαλέτας ή στο σημείο απ'όπου προέρχεται η κακοσμία. Μετά απο μερικά λεπτά θα αρχίσει η δράση του προϊόντος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active nature pine 2x51ml

Η Bref power active pine 2x51ml είναι το απόλυτο απορρυπαντικό για την τουαλέτα σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες μυρωδιές και αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα πεύκου, η τουαλέτα σας θα είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Αποκτήστε το Bref power active pine 2x51ml τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,27 €

Air Wick ανταλλακτικό white vanilla bean 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,16 €

Omay αποσμητικό χώρου white flowers 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Duck block χωρίς θήκη fresh patch lime 12τεμ

Η Duck block χωρίς θήκη fresh patch lime 12τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να διατηρήσετε τον χώρο σας φρέσκο και αρωματικό. Με τη μοναδική του φόρμουλα και τη διαρκή του αποτελεσματικότητα, το Duck block εξασφαλίζει μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα που προσφέρει στον χώρο σας!
Τιμή 5,30 €

Rex αρωματίνη με άρωμα πεύκου 500ml

Η αρωματίνη Rex με άρωμα πεύκου έχει χωρητικότητα 500ml και προσφέρει ένα φρέσκο και διακριτικό άρωμα πεύκου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους για να ανανεώσει την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσει μια ευχάριστη αίσθηση άρωματος. Ιδανική για χρήση σε σπίτια, γραφεία, αίθουσες αναμονής και άλλους εσωτερικούς χώρους.
Τιμή 2,53 €

Κορυφαία προϊόντα

VEET ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ 400ML

Η Veet ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ 400ML είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να έχουν λεία επιδερμίδα χωρίς την αναγκαιότητα της ξύρισης. Η εξαιρετική σύνθεσή της διασφαλίζει αποτελέσματα που διαρκούν, ενώ η ειδική αντλία κάνει τη χρήση της ακόμα πιο εύκολη και βολική. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια απαλή και λεία επιδερμίδα χωρίς κόπο και ενοχές.

Τιμή 6,43 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με φράουλα 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 0,81 €

Green αναψυκτικό βυσσιναδα χωρίς ζάχαρη με stevia 4x330ml

Η Green βυσσινάδα 4x330ml είναι το τέλειο αναψυκτικό για να απολαύσετε τις στιγμές χαλάρωσης σας. Με τη φρουτώδη γεύση της βύσσινου και τη δροσερή αίσθηση που προσφέρει, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Αποκτήστε τώρα την Green βυσσινάδα 4x330ml και αφεθείτε στη γεύση της!
Τιμή 2,08 €

Agrino ρυζογκοφρέτα κλασική 100gr

Η κλασική ρυζογκοφρέτα στα καλύτερά της, φρέσκια και τραγανή από ελληνικό καστανό ρύζι, ελαφρώς αλατισμένη με αλάτι Μεσολογγίου.

Χωρίς γλουτένη, πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,58 €

Lux-plast σωσάκι με καπάκι 80ml 100τεμ ft209-80

Το Lux-plast σωσάκι με καπάκι 80ml 100τεμ ft209-80 είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με χωρητικότητα 80ml και 100 τεμάχια ανά κιβώτιο, αυτό το σωσάκι είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αποκτήστε το τώρα και διασφαλίστε την ασφάλεια και την άνεση των προϊόντων σας! Lux-plast: η επιλογή των επαγγελματιών!
Τιμή 1,60 €