• Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml  - 1
  • Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml  - 1

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
34652
8694587565834
1,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne KOX αρωματικό χώρου dakar 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,99 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €

Air Wick ανταλλακτικό white vanilla bean 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,16 €

Duck αποσμητικό τουαλέτας για μέσα στο καζανάκι φρσκάδα θάλασσας 50gr

Αφήστε το Duck αποσμητικό τουαλέτας με άρωμα φρεσκάδας θάλασσας 50gr της εταιρίας Duck να σας μεταφέρει στον κόσμο της φρεσκάδας και της ανανέωσης. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει και αφήστε το να σας συντροφεύει κάθε μέρα.
Τιμή 3,03 €

Bref μπλοκ WC power active hawaii 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Svim σφήνα πόρτας σετ 2τεμ

Το σετ 2 τεμαχίων Svim σφήνα πόρτας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την απλή του σχεδίαση και την αξιοπιστία της εταιρίας Svim, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις πόρτες σας ασφαλείς και σταθερές. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την αγορά σας αυτού του εξαιρετικού προϊόντος!
Τιμή 1,24 €

Bona Vita choco shells 375gr

Τα "Bona Vita choco shells 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού που περιέχει καρπούς με σοκολάτα σε σχήμα κοχύλια. Τα choco shells είναι μικρά κοχύλια δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας.

Τιμή 2,42 €

Tns συλλέκτης υγρασίας κρεμάστρα 250gr

Η κρεμάστρα υγρασίας Tns 250gr είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας πάντα φρέσκα και χωρίς άρωμα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Tns, η κρεμάστρα αυτή απορροφά την υγρασία στον αέρα, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η υγρασία. Αγοράστε τώρα τον Tns συλλέκτη υγρασίας και απολαύστε πάντα φρέσκα και αναίσθητα ρούχα!
Τιμή 0,99 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ αίμα & πρωτεΐνες 50ml

Η νέα σύνθεση του Dr. Beckmann Διαβολάκου του Λεκέ Αίμα & Πρωτεΐνες 50ml είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων από αίμα και πρωτεΐνες. Με μια μόνο εφαρμογή, οι λεκέδες εξαφανίζονται αμέσως, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε τον Διαβολάκο του Λεκέ Αίμα & Πρωτεΐνες 50ml της Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα!
Τιμή 3,12 €