• Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου magnolia & cherry blossom 2x19ml
  • Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου magnolia & cherry blossom 2x19ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου magnolia & cherry blossom 2x19ml

50427
5908252005543
7,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Felce azzurra αποσμητικό χώρου κλασικό 250ml

Αποκτήστε άμεσα το απόλυτο αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας με το Felce Azzurra αποσμητικό χώρου κλασικό 250ml. Αφήστε το αγαπημένο αρωματικό της φύσης να διαχέεται σε κάθε γωνιά του χώρου σας και να σας συνοδεύει με τη μοναδική του μυρωδιά. Απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και αγοράστε το Felce Azzurra αποσμητικό χώρου τώρα!
Τιμή 2,64 €

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα λεβάντα & χαμομήλι 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 7,08 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml

Ζήσε τη μαγεία των αρωμάτων με το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ονείρων. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Αφεθείτε στη μαγεία των αρωμάτων και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,76 €

UHU ανταλλακτικό συλλέκτη υγρασίας 3τεμ

Ο συλλέκτης υγρασίας UHU απορροφά το πλεόνασμα υγρασίας από την ατμόσφαιρα μέχρι η υγρασία δωματίου να φτάσει τα φυσιολογικά επίπεδα. Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Προστατεύει από το σχηματισμό μούχλας, μυκήτων, διάβρωσης και μπαγιάτικων οσμών. Ιδανικό για χώρους όπως κελάρια, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, υπόγεια, δωμάτια, γκαράζ, εξοχικά, σκάφη, τροχόσπιτα κ.α.

Τιμή 7,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ

Οι Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Alufix, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο. Η ευχάριστη μυρωδιά του ωκεανού θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας σε κάθε χώρο. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τώρα τις Alufix σακούλες απορριμμάτων για ένα καθαρότερο και πιο οργανωμένο σπίτι!
Τιμή 0,63 €

Condito free μουστάρδα απαλή 1kg

Η γνωστή σε όλους, αγαπημένη μας μουστάρδα χωρίς συντηρητικά, γλουτένη και γλυκαντικά. Ακόμα πιο γευστική, λόγω της προσθήκης των αγνών υλικών που η Condito επιλέγει για εσάς! Συνοδεύει ιδανικά αλλαντικά, κρέας αλλά και θαλασσινά (σαγανάκι).

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,53 €

Magic σφουγγαρίστρα οικολογική λευκή & καρώ πράσινη 2τεμ

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,26 €

Αλλατίνη cookie με κακάο & κομματάκια σοκολάτας 175gr

Η αγαπημένη γεύση των κλασικών Αλλατίνη Cookie σε τρεις γεύσεις, για να τα απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας: με Κομμάτια Σοκολάτας, με Κακάο και Κομμάτια Σοκολάτας, με Κομμάτια Σοκολάτας και Φουντουκιού.

Τιμή 1,23 €

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 200gr

Στα τέλη της δεκαετίας του '40, η ΙΟΝ πρώτη παράγει ένα νέο τύπο σοκολάτας - τη σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα - και ουσιαστικά δημιουργεί ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ελληνικά προϊόντα, την ΙΟΝ Αμυγδάλου. Στις αρχές της δεκαετίας του '50, η ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι πλέον ένα καθιερωμένο προϊόν, που κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη με επικρατέστερα αυτά των 2 και 5 δραχμών! Η αγαπημένη σου σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου διατίθεται σήμερα σε πληθώρα συσκευασιών: 30γρ., 45γρ., 70γρ., 100γρ., 200γρ. και 300γρ., που καλύπτουν κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Τιμή 4,09 €