• AIR WICK FRESH MATIC ΣΥΣΚΕΥΗ + ΑΝΤ/ΚΟ 250ml - (LILLY FLOWER)
  • AIR WICK FRESH MATIC ΣΥΣΚΕΥΗ + ΑΝΤ/ΚΟ 250ml - (LILLY FLOWER)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα κρίνου 250ml

49013
5949152111507
8,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick αποσμητικό χώρου cherry blossom 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα της φύσης στον χώρο σας με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου 250ml cherry blossom. Μια αναζωογονητική αίσθηση κερασιάς που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και δημιουργήστε μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και χαλαρωμένοι. Αφήστε το Air Wick Pure να φροντίσει για την αίσθηση του χώρου σας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Τιμή 2,98 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου μανόλια 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου beach waves 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου beach waves 250ml θα σας ταξιδέψει στις ακτές του καλοκαιριού με το αρωματικό του συνδυασμό. Απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ελευθερίας στον χώρο σας, που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε μια αμμώδη παραλία. Αφήστε το Scents beach waves να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο χαλάρωση και αναζωογόνηση.
Τιμή 1,76 €

Χείμαρρος wc cubo blu 2x50gr

Αποσμητικές ταμπλέτες για τη τουαλέτα. Προστατεύουν από τα άλατα και κρατούν μακριά τις οσμές!

Καθαριστικό block της εταιρείας Granforte, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,06 €

Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και αποτελεσματικό, το Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα στον χώρο σας. Με μακράς διαρκείας αποτελέσματα και εξαιρετική ποιότητα, αυτό το προϊόν θα κάνει τον χώρο σας να αισθάνεται φρέσκο και ευχάριστο. Αποκτήστε το Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο φρεσκάδα και άρωμα!
Τιμή 1,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Bispol κερί διαρκείας λευκό 60 ωρών p220

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 2 ημέρες.

Τιμή 1,61 €
Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα Sanitas - 1 Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα Sanitas - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas κομμένο σε φύλλα ενός μέσου ταψιού έτοιμα για χρήση προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο.

Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Κανονική τιμή 2,29 € Τιμή 2,18 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Dr. Magic χρωμοπαγίδες 20τεμ

Η χρωμοπαγίδα είναι ιδανική για να προλαμβάνει τα ατυχήματα και τις δύσκολες στιγμές κατά το πλύσιμο των ρούχων!

Σε κάθε πλύση τα χρώματα των ρούχων ξεβάφουν προκαλώντας δυσάρεστα ατυχήματα στα ρούχα ενώ ταυτόχρονα χάνουν και τη λάμψη τους.

Με τη σύνθεσή της από φυσικές ίνες η χρωμοπαγίδα προσφέρει διπλή προστασία αφού προλαμβάνει τα ατυχήματα αποχρωματισμού που προκαλούνται από τα χρωματιστά ρούχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα χρώματα σε κάθε πλύση για να παραμένουν ζωντανά.

Έτσι επιτρέπει τις μεικτές πλύσεις αφού χάρη στην υφή του διατηρεί το σχήμα του κατά τη διάρκεια της πλύσης ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη απορρόφηση βαφής από το νερό. Το φύλλο είναι η απόδειξη!

Τιμή 2,02 €

Φλώρινας λεμονάδα 330ml

Αναζωογονητική λεμονάδα 330ml από τη Φλώρινα, ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Με φυσική γεύση λεμονιού και αναζωογονητικά συστατικά, αυτή η λεμονάδα θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα της και την απαλή γεύση της. Απολαύστε τη δροσιά και την ευεξία που σας προσφέρει η Φλώρινα λεμονάδα 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,44 €