• Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη active clean pine forest 2x38,6gr
  • Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη active clean pine forest 2x38,6gr
  • Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη active clean pine forest 2x38,6gr
  • Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη active clean pine forest 2x38,6gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDuck

Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη active clean pine forest 2x38,6gr

Η αποσμητική τουαλέτα Duck με θήκη active clean pine forest 2x38,6gr είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το μπάνιο σας φρέσκο και καθαρό. Με το αρωματικό άρωμα του πεύκου, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα δάσος γεμάτο φύλλα και φρεσκάδα. Αποκτήστε το Duck αποσμητικό τουαλέτας σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας στο μπάνιό σας.
20722
5000204000887
3,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,91 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου λεβάντα 1lt

Το συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου Cisne KOX με λεβάντα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στον χώρο σας. Με μια μόνο ανάρτηση, θα μετατρέψετε το χώρο σας σε έναν επίγειο κήπο γεμάτο από τη μαγευτική μυρωδιά της λεβάντας. Αφήστε το Cisne KOX να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης, και αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να απολαύσουν τη μαγεία του αρώματος.
Τιμή 9,91 €

Bref μπλοκ WC turqoise active ocean 51ml

Η Bref turquoise active στερεό block τουαλέτας ocean 51ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την τουαλέτα σας καθαρή και φρέσκια με τον αρωματικό της χαρακτήρα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης και αφήστε το Bref να κάνει τη δουλειά του με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άνεση και την υγιεινή σας - επιλέξτε Bref turquoise active στερεό block τουαλέτας ocean 51ml σήμερα και απολαύστε μια ?
Τιμή 1,76 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Vapona σκοροκτόνα χαρτάκια 20τεμ

Τα Vapona Σκοροκτόνα χαρτάκια (mini thin paper) διασφαλίζουν συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου. Προστατεύουν τα αγαπημένα σας ρούχα όλη την εποχή (3 μήνες) και προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα κατά του σκόρου.

Τιμή 1,98 €

Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper No3 26x35cm 5lt 20τεμ

Οι Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper No3 26x35cm 5lt 20τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Foodpack, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα. Αποκτήστε τώρα τις Foodpack σακούλες τροφίμων και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,61 €

Νουνού ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα 397gr

Το συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ Ζαχαρούχο παρασκευάζεται από γάλα άριστης ποιότητας, µε την προσθήκη ζάχαρης. Είναι ιδανικό για εύκολες και γρήγορες συνταγές ζαχαροπλαστικής.

Μπορεί να καταναλωθεί ως ρόφηµα, να προστεθεί στο γάλα ή στον καφέ, να χρησιµοποιηθεί για επάλειψη στο ψωµί ή στις φρυγανιές.

Τιμή 2,18 €