• Air wick anταλακτικο 250ml cool linen  - 1
  • Air wick anταλακτικο 250ml cool linen  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου cool linen 250ml

Η ανταλλακτική λύση Air Wick 250ml Cool Linen θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και ηρεμίας. Αφήστε το δροσερό άρωμα του Cool Linen να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ευεξίας και ηρεμίας. Απολαύστε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

32903
1020038
3,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active nature pine 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Cisne kox αρωματικό χώρου τριαντάφυλλο 1lt

Το αρωματικό χώρου Cisne kox τριαντάφυλλο 1lt θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του τριαντάφυλλου να σας συνοδεύει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και τους επισκέπτες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
Τιμή 9,99 €

Air Wick ανταλλακτικό white vanilla bean 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,16 €

Omay αποσμητικό χώρου bonbon 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας ultra fresh 3τεμ

Σφουγγαράκι Vileda Ultra Fresh με ολοκληρωμένη υγιεινή και προστασία. Το μόνο με αντιβακτηριδιακή δράση τόσο στη φίμπρα όσο και στον σπόγγο που προλαμβάνει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Τιμή 1,03 €

Coffeeway salted caramel καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τον Coffeeway salted caramel καφέ φίλτρου αλεσμένο 100% arabica 200gr. Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του καφέ συνδυασμένη με την απαλή γεύση του καραμελωμένου αλατιού. Ένας καφές που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές διαστάσεις και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον κάθε πρωί και αναζωογονηθείτε με αυτήν την μοναδική γεύση.
Τιμή 7,52 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €

Condito μουστάρδα σε μερίδες 200x15gr

Ατομικά μεριδάκια 15g σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων. Εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες του delivery και του take-away, με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ατομική ασφάλεια. Η ιδανική συνοδευτική επιλογή για σάντουιτς, μπέργκερ και πατάτες.

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλη για vegans, vegetarians και νηστεία

Συμβάλλουν στην υγιεινή και την ατομική ασφάλεια

Τιμή 14,21 €

Soupline spray υφασμάτων αρωματικό καρύδα 250ml

Το αρωματικό spray υφασμάτων Soupline καρύδας 250ml θα μεταμορφώσει τα ρούχα σας σε ένα απόλυτα αρωματικό και φρέσκο κόσμημα. Ξεχάστε τις άσχημες μυρωδιές και αφήστε το απαλό άρωμα της καρύδας να σας αγκαλιάσει κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Soupline, αυτό το προϊόν θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει!
Τιμή 5,95 €