• Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml

Αρωματικό χώρου σε spray της σειράς Pure, χωρίς υγρά υπολείμματα. Εμπλουτισμένο με αιθέρια ελαία, είναι 100% φυσικό και εξαφανίζει τις οσμές σε δευτερόλεπτα.

12008
3059943024434
2,98 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. Πριν εισαγάγετε το ανταλλακτικό αεροζόλ, βεβαιωθείτε ότι ο αυτόματος διακόπτης της συσκευής βρίσκεται στη θέση OFF. Κατευθύνετε τη συσκευή μακριά από το πρόσωπο πριν από την ενεργοποίηση. Όταν η συσκευή ενεργοποιηθεί, θα ψεκάσει αυτόματα μετά από 15 δευτερόλεπτα. Για λόγους ασφαλείας, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται με τη συσκευή Freshmatic. ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρησιμοποιείστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Η σκόπιμη λανθασμένη χρήση μέσω επιτηδευμένης εισπνοής του περιεχομένου μπορεί να είναι επιβλαβής ή θανατηφόρα. Μην εισπνέετε το αεροζόλ. Χρησιμοποιείτε σε καλά αεριζόμενους χώρους. Ακραίες θερμοκρασίες πιθανότητα να δημιουργηθούν σε αυτοκίνητα και κοντά σε φούρνους και τζάκια.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Μπορεί να εκραγεί εάν θερμανθεί. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης.
Μην καπνίζετε. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Μην ψεκάζετε σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50οC.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Περιέχει Benzyl salicylate, Tetramethyl Acetyloctahdronaphthalenes, Linalool. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Άτομα με ευαισθησία στα αρώματα θα πρέπει να είναι προσεκτικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Τα αποσμητικά χώρου δεν υποκαθιστούν τις ορθές πρακτικές υγιεινής.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
RECKITT BENCKISER HELLAS HYGIENE HOME Α.Ε. Τάκη Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Ελλάδα, Τηλ. Εξυπηρέτησης Καταναλωτών: +30 210 8127253

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns συλλέκτης υγρασίας κουτί 230gr

Ο Tns συλλέκτης υγρασίας κουτί χωρίς άρωμα 230gr της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας απαλλαγμένο από υγρασία. Με την αποτελεσματική του δράση, θα αισθανθείτε άνετα και ασφαλείς γνωρίζοντας ότι οι χώροι σας παραμένουν στεγνοί και υγιείς. Αποκτήστε το Tns συλλέκτη υγρασίας τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ξηρό χώρο όλη την ημέρα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας!
Τιμή 1,29 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου mystical garden 19ml

Η ανταλλακτική μύτη Air Wick 19ml Mystical Garden θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κήπο γεμάτο αρώματα φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο ονειρικών στιγμών και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία να μπει στον χώρο σας!

Τιμή 3,00 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 πράσινο λεμόνι 55gr

Σταθερό μπλοκ τουαλέτας με πράσινο λεμόνι για 5 δράσεις και διάρκεια έως 300 χρήσεις.

Προστατεύει την τουαλέτα σας κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, καθώς αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων, ενώ τη διατηρεί υγιεινά καθαρή. Δημιουργεί πλούσιο αφρό και προσφέρει λάμψη και άρωμα που διαρκεί.

Τιμή 1,57 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 φλαμίνγκο 55gr

Νέα KLINEX WC Blocks Power 5 Magic Flamingo για 5 δράσεις σε 1 χρήση! Προστατεύουν την τουαλέτα σας κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι καθώς αποτρέπουν τη συσσώρευση αλάτων και τη διατηρούν υγιεινά καθαρή. Δημιουργούν πλούσιο αφρό και προσφέρουν λάμψη και άρωμα που διαρκεί. Διαρκούν έως και 315 χρήσεις.

Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food δημητριακά νιφάδες από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης 2kg

Οι νιφάδες δημητριακών Arion food από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρουν, θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για μια δυναμική μέρα. Αφήστε τις γεύσεις των Arion food να σας ταξιδέψουν και να σας κάνουν να νιώσετε ότι κάνετε την καλύτερη επιλογή για τη διατροφή σας. Αποκτήστε τώρα τις νιφάδες δημητριακών Arion food και απολαύστε την ποιότητα και τη γεύ?
Τιμή 11,77 €

Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ

Τα εξεταστικά γάντια Latex Powdered της εταιρίας MEDI-WORLD είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, προσφέρουν ασφάλεια και προστασία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και των εργασιών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας σήμερα και να αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,13 €
Καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ

Αυτό το καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τα φαγητά σας να διατηρούνται φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη γεύση τους αναλλοίωτη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας που προσφέρει.
Κανονική τιμή 2,31 € Τιμή 2,18 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml

Το "Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml" αναφέρεται σε ένα ψεκαστήρι που έχει χωρητικότητα 500 ml. Τα ψεκαστήρια χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών ουσιών, όπως νερό, λίπασμα, φυτοφάρμακα, απολυμαντικά ή άλλα υγρά προϊόντα, σε διάφορες εργασίες και εφαρμογές.

Τιμή 0,97 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος φρεσκάδα ωκεανού 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Φρεσκάδα Ωκεανού απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των ιών* και βακτηρίων, τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα!

Τιμή 2,00 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού