• Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

7030
5201347174637
11,06 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Ethyl Alcohol, Butane Isobutane Propane, Aqua, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Sodium Borate, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxysohexyl 3-Cyclohexene.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Μακριά από παιδιά.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
RECKITT BENKISER ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε., Καβαλιεράτου 7 ΤΚ 145 64 Κηφισιά Αττικής, Τηλ.: 210 8127253.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

UHU ανταλλακτικό συλλέκτη υγρασίας 3τεμ

Ο συλλέκτης υγρασίας UHU απορροφά το πλεόνασμα υγρασίας από την ατμόσφαιρα μέχρι η υγρασία δωματίου να φτάσει τα φυσιολογικά επίπεδα. Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Προστατεύει από το σχηματισμό μούχλας, μυκήτων, διάβρωσης και μπαγιάτικων οσμών. Ιδανικό για χώρους όπως κελάρια, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, υπόγεια, δωμάτια, γκαράζ, εξοχικά, σκάφη, τροχόσπιτα κ.α.

Τιμή 7,17 €

Green world αποσμητικό χώρου spray 400ml

Το Green world αποσμητικό χώρου spray 400ml της εταιρίας Green είναι η ιδανική λύση για να απολαμβάνετε ένα φρέσκο και αρωματικό περιβάλλον στον χώρο σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και χαλαρωμένοι. Αποκτήστε το Green world αποσμητικό χώρου spray 400ml τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
Τιμή 1,17 €

Sweet home αρωματικό χώρου με sticks φρεσκάδα ωκεανού 100ml

Αρωματικό χώρου με sticks της εταιρείας Sweet Home Collection, τα οποία απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκάλι και το απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα αρμονικά και φυσικά, προσφέροντας σας μία υπέροχη μυρωδιά, αλλά παράλληλα χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης. Ανάλογα με την ένταση του αρώματος που θέλετε να απελευθερώσετε στον χώρο, μπορείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό των sticks.

Όγκος: 100ml

Άρωμα: Φρεσκάδα Ωκαεανού

Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Stamos σπανακοτυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια παραδοσιακή γεύση από τον τόπο της Πηλίου. Με φρέσκο σπανάκι και γευστικό τυρί, η γεύση της Stamos σπανακοτυρόπιτας θα σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με κάθε δείμα. Απολαύστε μια νόστιμη και τραγανή πίτα που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τη Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση της!
Τιμή 4,63 €

Reeva noodles με λαχανικά 60gr

Οι Reeva noodles με λαχανικά 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση των λαχανικών σε συνδυασμό με τις ζουμερές noodles, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε χορτασμένοι και ικανοποιημένοι. Δοκιμάστε τις Reeva noodles σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση του γεύματος με λίγα μόνο λεπτά προετοιμασίας.
Τιμή 0,47 €

Mythos μπύρα φιάλη 500ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 1,77 €

Cover φακός 2σε1

Φακός χειρός της Cover, κατάλληλος για χρήση σε δραστηριότητες όπως κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα ή κατά διάρκεια των εργασιών όπως επισκευή στο σπίτι.

Τιμή 2,13 €