• Cisne kox αρωματικό χώρου τριαντάφυλλο 1lt Cisne - 1
  • Cisne kox αρωματικό χώρου τριαντάφυλλο 1lt Cisne - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne kox αρωματικό χώρου τριαντάφυλλο 1lt

Το αρωματικό χώρου Cisne kox τριαντάφυλλο 1lt θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του τριαντάφυλλου να σας συνοδεύει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και τους επισκέπτες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
28478
8414719108070
9,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ

Η Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα απαραίτητο στον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού τους. Με την εγγύηση της εταιρίας Duck, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει αποτελεσματική προστασία και αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 5,30 €

Air Wick αποσμητικό χώρου λεβάντα 250ml

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας στο χώρο σας με το αποσμητικό χώρου Air Wick Pure 250ml Levander. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά της λεβάντας θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων στον χώρο σας!

Τιμή 2,98 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου white flowers 19ml

Ανανεωτικό ανταλλακτικό Air Wick 19ml με αρώματα freesia & jasmine/white flowers, για μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο χώρο σας. Αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια 4lt

Το Axion υγρό καθαρισμού για λίπη και λάδια σε συσκευασία των 4 λίτρων είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική αφαίρεση λιπαρών ρύπων από διάφορες επιφάνειες. Η μεγάλη συσκευασία εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης, καθιστώντας το κατάλληλο για επαγγελματική ή συχνή οικιακή χρήση.

Η σύνθεσή του αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους επίμονους λιπαρούς λάδιους και άλλες οργανικές ρύπες, εξασφαλίζοντας έναν υψηλό βαθμό καθαριότητας. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κουζίνες, εστιατόρια, βιομηχανικούς χώρους και άλλες περιοχές όπου η επεξεργασία τροφίμων ή η παρασκευή φαγητού μπορεί να προκαλεί εντονότερες εναποθέσεις λιπαρών ρύπων.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του προϊόντος.

Τιμή 5,66 €

Μάκβελ πέννες 3kg

Οι Μάκβελ πέννες 3kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της καλής γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, αυτές οι πέννες θα σας καταπλήξουν με την απίστευτη γευστική εμπειρία που προσφέρουν. Αφήστε τις Μάκβελ πέννες να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε τις σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε τις Μάκβελ πέννες 3kg τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 6,61 €

3άλφα ρεβύθια αποφλοιωμένα 500gr

Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.

Τιμή 3,72 €

Uniglass vakhos σετ ποτήρια γυάλινα νερού 27cl 12τεμ 53154

Το σετ ποτήρια νερού Uniglass vakhos θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 27cl και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Με το σετ των 12 ποτηριών, θα μπορείτε να φιλοξενήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πίνοντας νερό!
Τιμή 7,72 €

Alufix σακούλες ψησίματος 35x43cm 5τεμ

Σακούλες ψησίματος της εταιρείας Alufix με πρακτικό κλιπ για εύκολο κλείσιμο, για ψήσιμο στον φούρνο ή μαγείρεμα στον ατμό. Κατάλληλες για φούρνο μικροκυμάτων και για έως 220 βαθμούς,

Τιμή 0,58 €