• Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 1
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 2
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 3
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 4
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 5
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 6
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 1
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 2
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 3
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 4
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 5
  • Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml Cisne - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού με το Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml. Αφήστε το άρωμα των εσπεριδοειδών να γεμίσει τον χώρο σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινή ρουτίνα σας πάρει το πάνω χέρι. Αποκτήστε το Cisne kox αρωματικό χώρου τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
28477
8414719210070
8,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αρωματικό χώρου της εταιρείας Cisne, το οποίο απελευθερώνοντας το άρωμα του στην ατμόσφαιρα αρμονικά και φυσικά, θα σας προσφέρει μία υπέροχη μυρωδιά, απαλλάσοντας τον χώρο σας από δυσάρεστες οσμές. Μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε κρίνετε απαραίτητη την ανάγκη του φρεσκαρίσματος του χώρου.

Όγκος: 500ml

Άρωμα: Εσπεριδοειδή

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Harpic wc μπλοκ 35gr, pine  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Harpic μπλοκ αρωματικό τουαλέτας WC φρεσκάδα πεύκου 35gr

Το Harpic wc μπλοκ 35gr, pine είναι το ιδανικό προϊόν για την καθαριότητα της τουαλέτας σας. Με τη φρέσκια μυρωδιά πεύκου, αφήνει την τουαλέτα σας καθαρή και αρωματική. Αποτελεσματικό και εύχρηστο, το Harpic wc μπλοκ θα κάνει την καθαριότητα της τουαλέτας σας παιχνιδάκι! Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη στο μπάνιο σας.
Κανονική τιμή 2,03 € Τιμή 1,89 €
  • -0,14 €
  • -0,14 €

Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και αποτελεσματικό, το Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα στον χώρο σας. Με μακράς διαρκείας αποτελέσματα και εξαιρετική ποιότητα, αυτό το προϊόν θα κάνει τον χώρο σας να αισθάνεται φρέσκο και ευχάριστο. Αποκτήστε το Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο φρεσκάδα και άρωμα!
Τιμή 1,35 €

Air Wick αποσμητικό χώρου cherry blossom 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα της φύσης στον χώρο σας με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου 250ml cherry blossom. Μια αναζωογονητική αίσθηση κερασιάς που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και δημιουργήστε μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και χαλαρωμένοι. Αφήστε το Air Wick Pure να φροντίσει για την αίσθηση του χώρου σας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Τιμή 2,98 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου summer apples 250ml

Το ανταλλακτικό αρωματικό χώρου summer apples 250ml της εταιρίας Scents θα σας ταξιδέψει σε μια εξωτική και φρέσκια εμπειρία. Η φρουτώδης μυρωδιά των καλοκαιρινών μήλων θα γεμίσει τον χώρο σας με αναζωογονητικό άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και δροσεροί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
Τιμή 1,76 €

Omay αποσμητικό χώρου soft 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr

Αποκτήστε το μοναδικό Τριαντάφυλλο πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr και απολαύστε μια απόλυτα γευστική εμπειρία. Η πολύπλοκη γεύση του ινδοκάρυδου συνδυάζεται με τη φρεσκάδα του τριαντάφυλλου, δημιουργώντας έναν απόλυτα εθιστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γευστική ευχαρίστηση!
Τιμή 3,62 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 6.65 έντονο κόκκινο 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x29cm

Η Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x 29cm είναι η ιδανική λύση για την προστασία των τροφίμων σας από τη φθορά και την υγρασία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα την Alufix διαφανή μεμβράνη και απολαύστε την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει!
Τιμή 1,03 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα max πράσινη 2τεμ

Πολύ ανθεκτική στη σκληρή χρήση με μεγάλη διάρκεια

Ανθεκτική με όλα τα υγρά οικιακού καθαρισμού

Για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, όπως βεράντες και μπαλκόνια.

Τιμή 5,61 €