• Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 1
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 2
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 3
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 4
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 5
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 6
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 1
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 2
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 3
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 4
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 5
  • Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml Cisne - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

6515
8414719210056
8,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τρόπος χρήσης:

Αφού καθαρίσετε, ρίξτε μια μικρή ποσότητα στο πάτωμα, κοντά στην λεκάνη της τουαλέτας ή στο σημείο απ'όπου προέρχεται η κακοσμία. Μετά απο μερικά λεπτά θα αρχίσει η δράση του προϊόντος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml

Ζήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ηρεμίας στον χώρο σας με τα αρωματικά άλατα θαλάσσης Cisne kox 500ml. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και ανανέωσης με το αρωματικό αυτό προϊόν που θα δώσει νέα ενέργεια στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας!
Τιμή 8,83 €

Air Wick ανταλλακτικό cinamon spice 250ml

Το Air Wick ανταλλακτικό cinamon spice 250ml θα δώσει μια φρέσκια, αναζωογονητική αίσθηση κανέλας στο χώρο σας. Απολαύστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αυτό το ανταλλακτικό Air Wick. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,22 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με λεβάντα & χαμομήλι 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 10,91 €

Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού με το Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml. Αφήστε το άρωμα των εσπεριδοειδών να γεμίσει τον χώρο σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινή ρουτίνα σας πάρει το πάνω χέρι. Αποκτήστε το Cisne kox αρωματικό χώρου τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 8,83 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόλυτη προστασία. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την άριστη εφαρμογή, εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία σας. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S/M/L/XL και διακριθείτε για την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και την προστασία των χεριών σας.
Τιμή 2,89 €

Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr

Για αφράτες και ΄περήφανες΄ δημιουργίες επιλέξτε το ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ PICCOLINO. Δώστε τον όγκο που χρειάζεστε στις δημιουργίες σας με το συστατικό έκπληξη.

Τιμή 0,10 €

Nescafe dolce gusto espresso intenso κάψουλες 16τεμ

Καφές με έντονο καβούρδισμα και ένταση 11. Ένας μαγευτικός συνδυασμός απο ποικιλίες Arabica και Robusta, που προέρχονται από Αιθιοπία, Κολομβία και Βιετνάμ, και χαρακτηρίζεται από νότες γλυκών αποξηραμένων φρούτων, με γλυκόριζα και πιπέρι.

Τιμή 7,09 €

Le mon φυσικός χυμός μοσχολέμονου 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Le Mon φυσικού χυμού μοσχολέμονου 250ml. Ένα απολαυστικό ποτό γεμάτο θρεπτικά συστατικά που θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει ενέργεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του φρέσκου μοσχολέμονου σε κάθε γουλιά.
Τιμή 1,23 €

Ματίνα τροφή πουλιών παπαγαλίνη 200gr

Η Ματίνα τροφή πουλιών παπαγαλίνη 200gr είναι μια τροφή που σχεδιάστηκε ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες των παπαγαλιών. Περιλαμβάνει συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία και την ευεξία των παπαγαλιών, όπως σπόρους, δημητριακά, φυτικά συστατικά και βιταμίνες. 

Τιμή 0,53 €