• Air wick anταλακτικο 19ml mystical garden  - 1
  • Air wick anταλακτικο 19ml mystical garden  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου mystical garden 19ml

Η ανταλλακτική μύτη Air Wick 19ml Mystical Garden θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κήπο γεμάτο αρώματα φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο ονειρικών στιγμών και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία να μπει στον χώρο σας!

35033
5949031304143
3,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active nature pine 2x51ml

Η Bref power active pine 2x51ml είναι το απόλυτο απορρυπαντικό για την τουαλέτα σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες μυρωδιές και αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα πεύκου, η τουαλέτα σας θα είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Αποκτήστε το Bref power active pine 2x51ml τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,27 €

Bref μπλοκ WC deluxe premium delicate magnolia 2x50ml

Η Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την ευχάριστη μυρωδιά του. Με τη μοναδική σύνθεσή του, αφήνει ένα αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας στον χώρο σας που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 2,41 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας πράσινο λεμόνι 2x55gr

Τα KLINEX WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση. Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή. Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή.

Χαρίζουν υγιεινή καθαριότητα, άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, αποτρέπουν τη συσσώρευση των αλάτων και δημιουργούν πλούσιο αφρό. Δίνουν λάμψη στις επιφάνειες και διατηρούν τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή.

Διαρκούν έως και 300 χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Bref μπλοκ WC power active ocean breeze 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml

Το Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml είναι η ιδανική επιλογή για άνδρες που αναζητούν ένα απαλό και δροσερό after shave. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιποιείται απαλά το ευαίσθητο δέρμα μετά το ξύρισμα, προσφέροντας ανακούφιση και ενυδάτωση. Αποκτήστε την αίσθηση δροσιάς και προστασίας που χρειάζεστε με το Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml.
Τιμή 5,79 €

Knorr μπαχαρικά μείγμα aromat 90gr

Το Knorr aromat μίγμα λαχανικών και μυρωδικών 90gr της εταιρίας Knorr θα αναβαθμίσει τα πιάτα σας σε άλλο επίπεδο γεύσης. Με μια μόνο προσθήκη, τα φαγητά σας θα αποκτήσουν έντονο άρωμα και γεύση που θα κάνει τους καλεσμένους σας να ξετρελαθούν. Αποκτήστε το Knorr aromat τώρα και ανακαλύψτε το μυστικό για να μαγειρέψετε υπέροχα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν όλη την οικογένεια!
Τιμή 2,94 €

Soflan υγρό για πλύσιμο ρούχων στο χέρι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Συνιστάται για πλύσιμο στο χέρι, διαλύεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Διαρκεί για 18 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,55 €

Endless χαρτοπετσέτες premium μπλε 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium μπλε διαστάσεων 33x33cm είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Με 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, θα έχετε αρκετές πετσέτες για να χρησιμοποιήσετε σε πάρτι, γεύματα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Οι πετσέτες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί, ανθεκτικό και απορροφητικό. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα των χαρτοπετσετών Endless premium μπλε σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 1,30 €