• Cisne kox αρωματικό χώρου aloe vera 1lt Cisne - 1
  • Cisne kox αρωματικό χώρου aloe vera 1lt Cisne - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne kox αρωματικό χώρου aloe vera 1lt

Ζήσε την φρεσκάδα του φυσικού αρώματος του Aloe Vera με το Cisne kox αρωματικό χώρου 1lt. Φέρετε τη φύση στον χώρο σας και δημιουργήστε ένα αίσθημα ηρεμίας και φρεσκάδας που θα σας συνοδεύει καθημερινά. Αφήστε το Cisne kox να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φυσική ομορφιά και ευεξία.
28475
8414719108063
9,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Omay αποσμητικό χώρου baby 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό με βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου white flowers 19ml

Ανανεωτικό ανταλλακτικό Air Wick 19ml με αρώματα freesia & jasmine/white flowers, για μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο χώρο σας. Αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,00 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 πράσινο λεμόνι 55gr

Σταθερό μπλοκ τουαλέτας με πράσινο λεμόνι για 5 δράσεις και διάρκεια έως 300 χρήσεις.

Προστατεύει την τουαλέτα σας κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, καθώς αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων, ενώ τη διατηρεί υγιεινά καθαρή. Δημιουργεί πλούσιο αφρό και προσφέρει λάμψη και άρωμα που διαρκεί.

Τιμή 1,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες premium μπλε 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium μπλε διαστάσεων 33x33cm είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Με 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, θα έχετε αρκετές πετσέτες για να χρησιμοποιήσετε σε πάρτι, γεύματα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Οι πετσέτες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί, ανθεκτικό και απορροφητικό. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα των χαρτοπετσετών Endless premium μπλε σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 1,30 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €

Tension κρεμοσάπουνο εκχύλισμα λουλουδιών & ying yang 4lt

Υγρό συμπυκνωμένο κρεμοσάπουνο με ενισχυμένη σύνθεση με γλυκερίνη για απαλά και ενυδατωμένα χέρια. Η κρεμώδης σύνθεση του καθαρίζει απαλά και αρωματίζει διακριτικά.

Τιμή 4,17 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μαγνόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56 μεζ, με μαγνόλια και λεβάντα, είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα και λάμψη στα ρούχα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, θα νιώσετε τη διαφορά από την πρώτη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα απαλό, φρέσκο άρωμα που θα σας συνοδεύει όλη μέρα.
Τιμή 4,44 €

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)

Τα Renkly μωρομάντηλα είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με την υπέροχα μαλακή υφή τους και το πρωτοποριακό καπάκι Ultra Soft ΖΟΟ Premium, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η πρακτική και οικονομική λύση που χρειάζεστε. Αγοράστε τα τώρα και χαρίστε στο μωράκι σας την απαράμιλλη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,76 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού