• Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου meditteranean sun 250ml
  • Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου meditteranean sun 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου meditteranean sun 250ml

Απογειώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN! Αυτό το ανταλλακτικό θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του μυρωδιά στις ακτές της Μεσογείου, δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο φως και ενέργεια με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN!

41560
5011417567050
3,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου mystical garden 19ml

Η ανταλλακτική μύτη Air Wick 19ml Mystical Garden θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κήπο γεμάτο αρώματα φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο ονειρικών στιγμών και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία να μπει στον χώρο σας!

Τιμή 3,00 €

Air Wick συσκευή αρωματοθεραπείας χώρου με ανταλλακτικό essentials mist βανίλια & καστανή ζάχαρη 20ml

Συσκευή αρωματοθεραπείας της εταιρείας Airwick, η οποία είναι στην ουσία ένας διαχύτης λαδιού που διασπά τα αιθέρια έλαια σε μικρότερα μόρια, σκορπίζοντας τα στον αέρα για ένα ευχάριστο ή ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται για να γεμίσει τον αέρα σε ένα δωμάτιο με μικροσκοπικά, αναπνεύσιμα σωματίδια ευεργετικών αιθέριων ελαίων, δίνοντας στο δωμάτιο μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα με πιο ευχάριστη οσμή.

Ο φωτισμός led που διαθέτει θα συμβάλλει στη μέγιστη αρμονία διαμορφώνοντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Το δοχείο νερού έχει χωρητικότητα 20 ml, στο οποίο προσθέτετε τις σταγόνες του αιθέριου ελαίου, ενώ λειτουργεί με ρεύμα.

Το άρωμα του είναι βανίλια και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την νευρικότητα, τις αϋπνίες, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

Άρωμα: Βανίλια

Όγκος: 20ml

Τιμή 7,45 €

Tesori αρωματικό με στικ Muschio Bianco 200ml

Ξεχάστε τα συνηθισμένα αρώματα και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση του Tesori Muschio Bianco 200ml. Με την αναζωογονητική του σύνθεση, αυτό το αρωματικό στικ θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και ευεξία. Αφήστε το Muschio Bianco να αγκαλιάσει τις αισθήσεις σας και να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε το Tesori σήμερα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας.
Τιμή 6,43 €

Duck αποσμητικό τουαλέτας για μέσα στο καζανάκι φρσκάδα θάλασσας 50gr

Αφήστε το Duck αποσμητικό τουαλέτας με άρωμα φρεσκάδας θάλασσας 50gr της εταιρίας Duck να σας μεταφέρει στον κόσμο της φρεσκάδας και της ανανέωσης. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει και αφήστε το να σας συντροφεύει κάθε μέρα.
Τιμή 3,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Noxzema roll-on shower fresh 50ml

Το Noxzema Shower Fresh προσφέρει φυσική αίσθηση φρεσκάδας και 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικό με την επιδερμίδα.

Σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,40 €

Elite crackers μεσογειακά με σπανάκι και άνηθο 105gr

Οι Elite crackers μεσογειακά με σπανάκι και άνηθο 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει αμέσως. Με την πλούσια γεύση του σπανακιού και του άνηθου, αυτά τα crackers θα σας ταξιδέψουν στη μαγεία της Μεσογείου με κάθε δάκτυλο. Απολαύστε τα ως σνακ μόνα τους ή συνοδεύστε τα με dip για μια ακόμη πιο εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε
Τιμή 1,10 €

Τριποδάκης ξύδι λευκό με άρωμα 2lt

Το λευκό ξύδι Τριποδάκης με άρωμα 2lt είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε γεύση και άρωμα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την πλούσια γεύση του και το εκλεκτό άρωμά του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του ξυδιού Τριποδάκης!

Τιμή 1,82 €

Ανθέμια μέλι 900gr

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Τιμή 3,96 €

Softcare χαρτί κουζίνας giga 3φυλλο 800gr

Το Softcare χαρτί κουζίνας giga 3φυλλο 800gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο άνετη.
Τιμή 2,47 €