• Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml
  • Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml
  • Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml
  • Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml
  • Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml
  • Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικού χώρου essentials mist βανίλια & κεράσι 20ml

Αρωματικό λάδι της εταιρείας Airwick, το οποίο είναι κατάλληλο για αρωματοθεραπεία, η οποία είναι μία πρακτική που παρέχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το λάδι προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού, όπου και περιέχονται όλες οι δραστικές του ουσίες σε πολύ υψηλή πυκνότητα, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιδρά με ποικίλους τρόπους. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή αρωματοθεραπείας και να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν πρέπει καταπίνεται ούτε να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα.

Το άρωμα του είναι βανίλια και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την νευρικότητα, τις αϋπνίες, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

Άρωμα: Βανίλια

Όγκος: 20ml

47729
8002910054595
5,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου μανόλια 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €
Harpic wc μπλοκ 35gr, marine  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Harpic μπλοκ αρωματικό τουαλέτας WC θαλάσσια φρεσκάδα 35gr

Το Harpic wc μπλοκ 35gr, marine είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για ώρες. Ξεχάστε τις ανησυχίες για την υγιεινή του μπάνιου σας, το Harpic wc μπλοκ 35gr, marine φροντίζει για αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο κάθε φορά.
Κανονική τιμή 2,03 € Τιμή 1,89 €
  • -0,14 €
  • -0,14 €

Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml

Ζήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ηρεμίας στον χώρο σας με τα αρωματικά άλατα θαλάσσης Cisne kox 500ml. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και ανανέωσης με το αρωματικό αυτό προϊόν που θα δώσει νέα ενέργεια στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας!
Τιμή 8,83 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας λευκό τριαντάφυλλο & τσάι 55gr

Η στερεά block τουαλέτας Klinex με άρωμα λευκό τριαντάφυλλο & τσάι 55gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στο μπάνιο σας. Η υψηλής ποιότητας σύνθεσή του διαρκεί για πολλές ημέρες, εξασφαλίζοντας ένα αποτελεσματικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα. Αφήστε το άρωμα του λευκού τριαντάφυλλου & τσαγιού να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε το σήμερα και απολ
Τιμή 1,66 €

Air Wick αποσμητικό χώρου λεβάντα 250ml

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας στο χώρο σας με το αποσμητικό χώρου Air Wick Pure 250ml Levander. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά της λεβάντας θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων στον χώρο σας!

Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα white now ice cool 75ml

Η AIM White NOW Ice Cool με τη White Correct technology σας χαρίζει άμεσα, 1 τόνο λευκότερα δόντια*. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

Με φθόριο και με δροσερή γεύση φρεσκάδας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,27 €

Nescafe gold hazelnut latte στιγμιαίος καφές 8x17gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Nescafe gold hazelnut latte, τον απόλυτο συνδυασμό από λεπτόρευστο καφέ, γλυκιά καρύδα και αρωματική φουντούκι. Με την ευκολία του στιγμιαίου καφέ, απολαύστε την πολυτέλεια του καφέ στο σπίτι σας κάθε φορά που θέλετε. Αφεθείτε στην απόλαυση και απογειώστε την καθημερινότητά σας με μια κούπα Nescafe gold hazelnut latte.
Τιμή 4,48 €

Μπαρμπα Γιάννης πίκλες 680gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,55 €