• Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm Estia - 1
  • Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm Estia - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm

Το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm είναι ο τέλειος σύντροφος για τη δημιουργία λαχταριστών ταρτών και γλυκών. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη θερμότητα, θα σας χαρίσει αποτελέσματα επαγγελματικοϋ επιπέδου. Ανακαλύψτε την απόλαυση της μαγειρικής με το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας.
16963
5207158005238
4,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής. Με την αντικολλητική επίστρωση, θα μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του ταψιού επιτρέπει ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας, ενώ το αλουμίνιο του ταψιού εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Αποκτήστε το Fest magic ταψί στρόγγυ?
Τιμή 10,94 €

Fest lithos ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 32cm

Το Fest lthos ταψί στρογγυλο νο 32 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη θερμότητα, αυτό το ταψί θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα φαγητά για την οικογένειά σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Fest lthos ταψί στρογγυλο νο 32 τώρα! Αγοράστε το και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 10,94 €

Estia φόρμα για κέικ στρόγγυλη αλουμινίου 27x27x9,5cm

Φόρμα της Estia από αλουμίνιο, ένα υλικό που θερμαίνεται και ψύχεται γρήγορα γι'αυτό και χρησιμοποιείται για το ψήσιμο τροφίμων που δε θέλουν πολύ ώρα στον φούρνο. Προτείνεται, πριν την πρώτη χρήση, να πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και να αλείψετε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο. Επίσης για να αποφύγετε τις γρατσουνιές στον πάτο και στα τοιχώματα της φόρμας, καλό είναι να μην κόβετε το μείγμα μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία. Είναι κατάλληλη για φούρνο και προτείνεται το πλύσιμο της φόρμας να γίνεται στο χέρι για τη σωστή συντήρησή της.

Εσωτερική Επίστρωση: Αντικολλητική

Τιμή 5,95 €

Tns ταψί στρόγγυλο αντικολλητικό No28 28x28x4cm μαύρο

Το Tns ταψί στρόγγυλο αντικολλητικό No28 28x28x4cm μαύρο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η μαύρη απόχρωση του ταψιού προσδίδει στυλ στην κουζίνα σας και το μέγεθος του είναι ιδανικό για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων φαγητού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας! Μην χάσετε αυτήν τ
Τιμή 3,96 €

Μπωλ ανοξείδωτο ανάμειξης 28x6,5cm

Ανακατέψτε τα υλικά σας με άνεση και στυλ με το ανοξείδωτο μπωλ ανάμειξης 28x6,5cm. Η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία μάγειρα, διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και ανθεκτική κατασκευή για να αντέξει στον χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ!
Τιμή 3,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Έβγα trendy κρουασάν κεράσι 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν κεράσι 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση κεράσι.

Τιμή 0,53 €

Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm

Η Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη λεκή υφή της και τις διαστάσεις 30x40cm, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συσκευασίες σας πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη διαφορά στον τρόπο που παρουσιάζετε τα προϊόντα σας.
Τιμή 1,00 €

Viva χυμός κοκτέιλ 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι, μήλο και ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να το απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,38 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €

Viva χυμός με ανανά 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση ανανά χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,45 €