• Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ
  • Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ

Το Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ της εταιρίας Estia είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό νικέλιο, αυτή η βάση σκεύους προσφέρει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό, αυτό το προϊόν θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο μαγειρέματος σας!
14880
5207158008666
4,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fackelmann εξωλκέας κουκουτσιών πλαστικός

Ο Fackelmann εξωλκέας κουκουτσιών πλαστικός είναι το ιδανικό εργαλείο για εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των κουκουτσιών από φρούτα και λαχανικά. Με τον εξωλκέα αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο στο ξεφλούδισμα. Αποκτήστε τον Fackelmann εξωλκέα κουκουτσιών πλαστικό και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα πρακτικό και λειτουργικό εργαλείο!
Τιμή 3,58 €

Tns τσέρκι τετράγωνο πτυσσόμενο ανοξείδωτο 28cm

Το Tns τσέρκι τετράγωνο πτυσσόμενο 16 28cm inox είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, το Tns τσέρκι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαγειρέματος!

Τιμή 4,45 €

Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας

Το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Nava, αυτό το πολυεργαλείο θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τις πιο νόστιμες συνταγές με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας τώρα και απογειώστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,14 €

Nava misty πώμα και ανοιχτήρι μπουκαλιών 9,5x3,2cm

Το Nava misty πώμα και ανοιχτήρι μπουκαλιών 9,5x3,2cm είναι ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την πρακτικότητά του, θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος στην καθημερινότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Nava misty πώμα και ανοιχτήρι μπουκαλιών τώρα!
Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns magic sponge σετ καλάθι με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ

Το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία, τα σφουγγάρια αυτά αφαιρούν αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίασή τους κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθ
Τιμή 1,11 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων με άρωμα θαλασσινή φρεσκάδα 1,5lt

FLOS PLOFFY με άρωμα θαλασσινής φρεσκάδας σε γαλάζιο χρώμα, πρώτο σταθερά στις προτιμήσεις.

Το πιο αγαπημένο προϊόν της Flos , τα Μαλακτικά Ρούχων Flos Ploffy, σας καλωσορίζουν σ’ ένα κόσμο απαλότητας μοναδικά αρωματισμένο.

Με την πλούσια σύνθεσή τους, περιποιούνται σαν «καλλυντικό» τις ίνες των ρούχων για να μην μπερδεύονται, και τους χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα, διατηρώντας τα καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα.

Μετά τη χρήση του Ploffy το νερό γλιστρά πιο εύκολα και γρήγορα στα ρούχα και έτσι στεγνώνουν πιο γρήγορα.

Με το Ploffy μειώνεται επίσης και ο ενοχλητικός στατικός ηλεκτρισμός, ιδιαίτερα στα συνθετικά και γίνεται πιο ευχάριστη η υφή των ρούχων.

Τιμή 3,11 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 200gr

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Σε μεταλλική ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 8,51 €