• Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4 Atlas group - 1
  • Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4 Atlas group - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAtlas group

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για το σπίτι τους. Με το μοντέρνο design του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι, το μπρίκι αυτό θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τέλεια καφετιέρα στο σπίτι σας!
16890
8697565481676
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι αντικολλητικό 380ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι αντικολλητικό 380ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας κουζίνα. Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς τον φόβο του κολλήματος. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με την χωρητικότητα των 380ml, μπορείτε να προετοιμάσετε τον καφέ σας ή το τσάι σας με άνεση και άνεση. Αποκτήστε το Fest magic μπρίκι
Τιμή 6,95 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του καθαρίσματος. Η μαύρη αλουμινένια κατασκευή προσδίδει στυλ και κομψότητα στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Fest magic μπρίκι τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μ
Τιμή 8,10 €

Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 18cm

Η Nava Nature γαλατιέρα αντικολλητική 18cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει εύκολο καθάρισμα και απόλυτη αντοχή στη χρήση. Με τη γαλατιέρα Nava Nature, μπορείτε να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα γαλακτοκομικά προϊόντα με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 14,55 €

Nava nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 600ml

Το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 600ml είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ετοιμάσετε τον καφέ σας γρήγορα και εύκολα, χωρίς να ανησυχείτε για το καθάρισμα. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ με το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου!
Τιμή 7,60 €

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml

Ανακαλύψτε το νέο Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml και απολαύστε τέλειος καφές κάθε φορά. Η εξαιρετική ποιότητα και η αντοχή του αλουμινίου συνδυάζονται με την αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ σας με το Nava terrestrial μπρίκι!
Τιμή 6,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη silver παχύρρευστη 1200ml

Η ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX ULTRA PLUS µε παχύρευστη σύνθεση αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3 φορές περισσότερο^ προσφέροντας λάµψη που διαρκεί. Επιπλέον προσκολλάται στο πουρί, τα άλατα και τη σκληρή βρωµιά εξουδετερώνοντας µικρόβια που αναπτύσσονται εκεί.

ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ επιφάνειες σε όλο το σπίτι και

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την οικογένειά σας εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων* όπως:

  • Βακτήρια: Σταφυλόκοκκος, Staphylococcus aureus MRSA, Σαλµονέλα, Εντερόκοκκος, E. Coli, Ψευδοµονάδα αεριογόνος.
  • Ιούς: Αδενοϊός τύπου 5, Πολιομυελίτιδα τύπου 1, Ιός γρίπης Η1Ν1 (τύπου Α), Noροϊός, Κορωνοϊός SARS-CoV-2, βάσει EN 14476.
  • Μύκητες (Μούχλα) και Σπόρια βακτηρίων.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS-CoV-2*

*βάσει EN 14476, 35ml προιόντος, συμπληρώνοντας με νερό, μέχρι 1λίτρο διαλύματος ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ.

*βάσει εργαστηριακών τεστ ΕΝ

^Αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3x περισσότερο διάστηµα, αδιάλυτη στην τουαλέτα σε σύγκριση µε την Klinex Ultra

Τιμή 2,90 €

Tesori αφρόλουτρο ayurveda 500ml

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πολύτιμα συστατικά οδηγεί το πνεύμα και το σώμα στην απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία .Με μαγευτικό άρωμα από κεχριμπάρι, πορτοκάλι ,ξύλο και λεμόνι καθαρίζει απαλά το δέρμα ενώ παράλληλα ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Τιμή 3,75 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE με την ειδική προσφορά -10%! Απολαύστε την τραγανή υφή και τον απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,95 €

Τζούλια γεωργιάδη ροζέ ημίγλυκος οίνος 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με τον ροζέ ημίγλυκο οίνο Τζούλια Γεωργιάδη. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει με τη φρουτώδη αρωματικότητά του και την απαλή γεύση του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τις στιγμές σας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του εξαιρετικού οίνου.
Τιμή 2,64 €

Μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm

Η μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μεγάλη της διάσταση, καλύπτει με άνεση κάθε επαγγελματική ανάγκη. Η ανθεκτικότητά της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. Αποκτήστε τώρα την μεμβράνη που κάθε επαγγελματίας ονειρεύεται, για απρόσκοπτη εργασία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τιμή 4,48 €