• Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 Fest - 1
  • Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 Fest - 2
  • Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 Fest - 3
  • Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 Fest - 1
  • Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 Fest - 2
  • Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 Fest - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28

Η Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή υπέροχων γλυκών και γευστικών γευμάτων. Με την αντικολλητική επίστρωση της, εξασφαλίζετε εύκολη απελευθέρωση του φαγητού χωρίς να κολλάει στην επιφάνεια. Απολαύστε τη μαγειρική με άνεση και ευκολία με τη Fest flow φόρμα στρόγγυλη νο28!
28869
5202260130359
12,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικές Προδιαγραφές:
  • Υψηλής Ποιότητας Αντικολλητικά Σκεύη Αλουμινίου.
  • Κατάλληλο για φούρνο.
  • Πλένεται στο Πλυντήριο Πιάτων.

Οδηγίες Χρήσης:

1. Πριν την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και αλείψτε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο.
2. Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο.
3. Μαγειρεύετε σε μέτρια θερμοκρασία.
4. Μην κόβετε ποτέ μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.
5. Για τον καθαρισμό του σκεύους χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.
6. Το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων δεν μειώνει τις αντικολλητικές ιδιότητες του σκεύους.
7. Η αντικολλητική επικάλυψη είναι σύμφωνη με τον κανονισμό για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Διαστάσεις: 28×11 εκ
Εξωτερικο Χρώμα Επικάλυψης: Taupe
Εσωτερικο Χρώμα Επικάλυψης: Μαύρο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Κωδ. Προϊόντος: 0061299

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κέικ 7cm 100τεμ

Τα φορμάκια χάρτινα για κέικ της Sidirela έχουν διάμετρο 7cm και περιλαμβάνουν 100 τεμάχια. Είναι ιδανικά για την παρασκευή και τη σερβιρισμα κέικ, cupcakes, muffins και άλλων γλυκών εδεσμάτων. Το χάρτινο υλικό είναι ασφαλές για τρόφιμα και εύκολο στη χρήση. Κάθε φορμάκι έχει χαριτωμένο σχεδιασμό που θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στα γλυκά σας δημιουργήματα.
Τιμή 0,69 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και ευκολία στον καθαρισμό. Αποκτήστε το Fest flow ταψί τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 11,12 €

Fest lithos ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 32cm

Το Fest lthos ταψί στρογγυλο νο 32 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη θερμότητα, αυτό το ταψί θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα φαγητά για την οικογένειά σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Fest lthos ταψί στρογγυλο νο 32 τώρα! Αγοράστε το και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 10,94 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του αλουμινίου, εξασφαλίζει ομοιόμορφη μαγειρική και αντοχή στο χρόνο. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό. Με το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου, μπορείτε να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα υγιεινά γεύματα που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας.
Τιμή 9,83 €

Estia φόρμα για κέικ στρόγγυλη αλουμινίου 27x27x9,5cm

Φόρμα της Estia από αλουμίνιο, ένα υλικό που θερμαίνεται και ψύχεται γρήγορα γι'αυτό και χρησιμοποιείται για το ψήσιμο τροφίμων που δε θέλουν πολύ ώρα στον φούρνο. Προτείνεται, πριν την πρώτη χρήση, να πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και να αλείψετε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο. Επίσης για να αποφύγετε τις γρατσουνιές στον πάτο και στα τοιχώματα της φόρμας, καλό είναι να μην κόβετε το μείγμα μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία. Είναι κατάλληλη για φούρνο και προτείνεται το πλύσιμο της φόρμας να γίνεται στο χέρι για τη σωστή συντήρησή της.

Εσωτερική Επίστρωση: Αντικολλητική

Τιμή 5,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Φαίδων τσουρεκάκι 80gr

Το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή αρτοποιία στην Ελλάδα. Με την πλούσια γεύση του τσουρεκιού και την τραγανή υφή του, το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 1,04 €

Φαίδων τσουρεκάκια σε ατομική συσκευασία 8x40gr

Τα Φαίδων τσουρεκάκια είναι η τέλεια λύση για ένα γρήγορο, νόστιμο και ικανοποιητικό σνακ! Με μια μοναδική γεύση και πλούσια υφή, αυτά τα τσουρεκάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 3,82 €

Estia σουπλά μαγειρικών σκευών μεταλλικό

Τα σουπλά μαγειρικών σκευών Estia είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μεταλλικό υλικό, τα σουπλά αυτά θα φέρουν έναν αέρα πολυτέλειας και λειτουργικότητας στην κουζίνα σας. Με την απαράμιλλη αντοχή και ανθεκτικότητά τους, τα σουπλά Estia θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απόλαυση κάθε μαγειρικής σας δημιουργίας. Αποκτήστε τα σήμερα και αναβαθμίστε την κου
Τιμή 3,52 €

Γιώτης μπεσαμέλ 162gr

Η Μπεσαμέλ Γιώτης είναι ένα μείγμα για να φτιάξετε εύκολα, γρήγορα και με σίγουρη επιτυχία την πιο νόστιμη και αφράτη Μπεσαμέλ. Απλά χτυπάτε με κρύο γάλα για 1' λεπτό και έχετε έτοιμη την πιο υπέροχη Μπεσαμέλ.

Τιμή 1,79 €

Rummo fusilli no48 500gr

Το Rummo fusilli no48 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με την γεύση και την ποικιλία των σχήματων. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας σε νόστιμες συνταγές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν στο εστιατόριο. Αποκτήστε το Rummo fusilli no48 500gr της Rummo τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,42 €