• Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm Estia - 1
  • Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm Estia - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm

Η Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μαγειρέματος. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την Estia πρέσα σκόρδου 20cm!
16943
5207158002954
5,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ

Το Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ της εταιρίας Estia είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό νικέλιο, αυτή η βάση σκεύους προσφέρει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό, αυτό το προϊόν θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο μαγειρέματος σας!
Τιμή 4,39 €

Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ

Ανακαλύψτε το Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ και βελτιώστε την ποιότητα του νερού σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την Nava. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρό και φρέσκο νερό κάθε μέρα!
Τιμή 1,04 €

Καρυδοσπάστης μεταλλικός με έλασμα και ξύλινο χερούλι

Αυτός ο μεταλλικός καρυδοσπάστης είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με το ξύλινο χερούλι του προσφέρει άνετη λαβή και εύκολη χρήση. Ξεχάστε τον παλιό τρόπο ανοίγματος καρυδιών και απολαύστε την εύκολη και γρήγορη διαδικασία με αυτόν τον εκπληκτικό καρυδοσπάστη. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των καρυδιών.
Τιμή 3,83 €

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m

Το κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m είναι ιδανικό για εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα του σπιτιού σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μια χοντρή βίδα που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο χωρίς πολύ κόπο και κόστος.
Τιμή 1,10 €