• Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 Fest - 1
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 Fest - 2
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 Fest - 3
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 Fest - 4
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 Fest - 1
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 Fest - 2
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 Fest - 3
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 Fest - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 της εταιρίας Fest είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του επιτρέπει ομοιόμορφη μαγειρέματα και την εύκολη σερβιρίσματος. Με το Fest flow ταψί αντικολλητικό, η μαγειρική γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική.
29525
5202260130304
9,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικές Προδιαγραφές:
  • Υψηλής Ποιότητας Αντικολλητικά Σκεύη Αλουμινίου.
  • Κατάλληλο για φούρνο.
  • Πλένεται στο Πλυντήριο Πιάτων
Οδηγίες Χρήσης:
1. Πριν την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και αλείψτε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο.
2. Μην υπερθεμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο.
3. Μαγειρεύετε σε μέτρια θερμοκρασία.
4. Μην κόβετε ποτέ μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.
5. Για τον καθαρισμό του σκεύους χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.
6. Το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων δεν μειώνει τις αντικολλητικές ιδιότητες του σκεύους.
7. Η αντικολλητική επικάλυψη είναι σύμφωνη με τον κανονισμό για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.
Διαστάσεις: 28x6 εκ
Εξωτερικό Χρώμα Επικάλυψης: Taupe
Εσωτερικό Χρώμα Επικάλυψης: Μαύρο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Κωδ. Προϊόντος: 0061294

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirella φορμάκια χάρτινα για κεικ 9cm 75τεμ

Τα φορμάκια χαρτίνα για κέικ 9cm 75τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχα κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα υπέροχα γλυκά για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε το ταλέντο σας στην αρτοποιία!
Τιμή 0,71 €

Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28

Η Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή υπέροχων γλυκών και γευστικών γευμάτων. Με την αντικολλητική επίστρωση της, εξασφαλίζετε εύκολη απελευθέρωση του φαγητού χωρίς να κολλάει στην επιφάνεια. Απολαύστε τη μαγειρική με άνεση και ευκολία με τη Fest flow φόρμα στρόγγυλη νο28!
Τιμή 12,61 €

Μπωλ ανοξείδωτο ανάμειξης 38x10,3cm

Η ανοξείδωτη κατασκευή του μπολ ανάμειξης 38x10,3cm εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα. Με τις ιδανικές διαστάσεις του, είναι ιδανικό για την προετοιμασία και ανάμειξη των υλικών σας με άνεση και άνετη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 4,58 €

Tns ταψί στρόγγυλο αντικολλητικό No28 28x28x4cm μαύρο

Το Tns ταψί στρόγγυλο αντικολλητικό No28 28x28x4cm μαύρο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η μαύρη απόχρωση του ταψιού προσδίδει στυλ στην κουζίνα σας και το μέγεθος του είναι ιδανικό για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων φαγητού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας! Μην χάσετε αυτήν τ
Τιμή 3,96 €

Μπωλ ανοξείδωτο ανάμειξης 14x4cm

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την κουζίνα σας το ανοξείδωτο μπωλ ανάμειξης 14x4cm. Με την απαράμιλλη ποιότητα και αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα, αυτό το μπωλ είναι ιδανικό για κάθε είδους ανάμειξη. Με τις διαστάσεις του να το κάνουν πρακτικό για κάθε χρήση, δεν υπάρχει λόγος να μην το προσθέσετε στη συλλογή σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 1,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Okf smoothie mixed fruits green 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Green Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από τρία πράσινα φρούτα, δηλαδή ακτινίδιο, μήλο και μάνγκο. Το πράσινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Aim οδοντόβουρτσα white now antibacterial μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας AIM σε γαλάζιο χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,62 €

Colgate οδοντόκρεμα advanced white 100ml

Η οδοντόκρεμα Colgate Advanced White σε συσκευασία 100ml προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για τη στοματική υγεία σας. Η σύνθεσή της σχεδιάστηκε για να παρέχει προηγμένη προστασία και καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να διατηρήσει τη λευκότητα των δοντιών σας.

Τιμή 1,69 €

Rice up τσιπς ολικης 60gr, ketchup

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr με κέτσαπ γεύση είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα τσιπς. Απολαύστε την τραγανή υφή και την εκρηκτική γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση χωρίς ενοχές. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης των Rice up τσιπς!
Τιμή 0,88 €

Farcom biosar σαμπουάν για όλους τους τύπους με πικραμύγδαλο 3,5lt

Το FARCOM BIOSAR SHAMPOO ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν φυσική ενυδάτωση και φροντίδα για τα μαλλιά τους, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη του πικραμυγδάλου.

Τιμή 6,05 €