• Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm Fest - 1
  • Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm Fest - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm

Το Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική λύση για το μαγείρεμα σας! Με την προηγμένη τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η εξαιρετική ποιότητα και η ανθεκτικότητα του τηγανιού Fest chef plus θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου τώρα!
17253
5202260097652
11,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Olympia supreme γκριλιέρα αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Η Olympia γκριλιέρα 28x28cm 1028 είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μαγειρέματος. Με τη μεγάλη της επιφάνεια μπορείτε να ψήσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με ευκολία και γρήγορα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της Olympia εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός της θα δώσει στην κουζίνα σας μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας. Αποκτήστε τώρα την Olympia γκριλιέρα 28x28cm 1028 και απολαύστε τη μαγειρική σας εμπειρία σε άλλο επίπεδο!

Τιμή 19,04 €

Fest magic κρεπιέρα αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 23cm

Η Fest magic κρεπιέρα ηλεκτρική No23 είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε λαχταριστές κρέπες στο άνετο του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Fest, η κρεπιέρα No23 θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή της και την ευκολία χρήσης. Απολαύστε νόστιμες κρέπες σε λίγα λεπτά και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας. Αποκτήστε την Fest magic κρεπιέρα ηλεκτρική No23 τώρα και αναβαθμ

Τιμή 10,75 €

Nava terrestrial καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm

Το Nava terrestrial καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική περιπέτεια. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και γευστική με το Nava terrestrial καπάκι!
Τιμή 5,90 €

Fest magic διπλή ομελετιέρα αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 26cm

Η Fest magic διπλή ομελετιέρα από αλουμίνιο αντικολλητική 26cm είναι η ιδανική λύση για να φτιάξετε τις πιο νόστιμες ομελέτες στο σπίτι σας. Με την πρωτοποριακή της τεχνολογία, εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήσιμο και εύκολο καθάρισμα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε γρήγορα και εύκολα τις αγαπημένες σας συνταγές!

Τιμή 27,62 €

Nava nature τηγάνι από αλουμίνιο με επίστρωση από πέτρα 28cm

Το τηγάνι αλουμινίου Nava Nature με επίστρωση από πέτρα 28cm είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, θα μπορείτε να μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Η επίστρωση από πέτρα εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό, ενώ η μεγάλη διάμετρος των 28cm σας επιτρέπει να μαγειρεύετε μεγάλες ποσότητες φαγητού. Αποκτήστε το τηγάνι Nava Nature σήμερα και
Τιμή 16,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Whiskas γατοτροφή duo κρεατικά 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή duo κρεατικά 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκα κρεατικά συστατικά και μια μοναδική συνταγή, η γατοτροφή Whiskas θα κάνει τη γάτα σας να νιώθει ευχαριστημένη και ευτυχισμένη. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να απολαύσει την υψηλή ποιότητα της Whiskas γατοτροφής duo κρεατικά 4x85gr.
Τιμή 2,50 €

Soupline spray υφασμάτων αρωματικό καρύδα 250ml

Το αρωματικό spray υφασμάτων Soupline καρύδας 250ml θα μεταμορφώσει τα ρούχα σας σε ένα απόλυτα αρωματικό και φρέσκο κόσμημα. Ξεχάστε τις άσχημες μυρωδιές και αφήστε το απαλό άρωμα της καρύδας να σας αγκαλιάσει κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Soupline, αυτό το προϊόν θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει!
Τιμή 5,95 €

Libresse σερβιέτες ultra thin normal 10τεμ

Λεπτές σερβιέτες που προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα ειδικά φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

Τιμή 1,12 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών No1 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μαύρη απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €