• Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 1
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 2
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 3
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 4
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 5
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 6
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 7
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 8
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 1
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 2
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 3
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 4
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 5
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 6
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 7
  • Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες Estia - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες

Η Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα και την καθαριότητα των εστιών σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απόδοση, θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει και θα δώσει νέα ζωή στις κεραμικές εστίες σας. Αποκτήστε την Estia ξύστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο μαγειρέματος κάθε φορά που μαγειρεύετε!
29512
5207158008734
3,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ξύστρα για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών, η οποία αφαιρεί τα υπολείμματα από καμένες τροφές χωρίς να καταστρέφει την επιφάνεια της εστίας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βάση για αλατοπίπερο ανοξείδωτη No4

Αυτό το αλατοπιπέρο κουτί inox νο 4 040000 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και στιλάτο, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης του αλατιού και της πιπεριάς σας. Με το αλατοπιπέρο κουτί inox νο 4 040000, θα έχετε πάντα τα αγαπημένα σας μπαχαρικά στο χέρι σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με το στυλ και τη λειτουργικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη?
Τιμή 4,88 €

Nava misty αποχυμωτής χειρός πλαστικός πολυλειτουργικός 11cm

Ανακαλύψτε τον Nava misty αποχυμωτή χειρός πλαστικό 11cm και απολαύστε φρέσκους χυμούς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με τον πολυλειτουργικό αποχυμωτή Nava, μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα υγιεινά ροφήματα που θα σας δώσουν ενέργεια και φρεσκάδα. Αποκτήστε τον Nava misty αποχυμωτή σήμερα και αναδείξτε την γεύση και τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και λαχανικών σας.
Τιμή 4,01 €

Estia ψαλίδι βοτάνων ανοξείδωτο 19cm

Το Estia ψαλίδι βοτάνων ανοξείδωτο 19cm της εταιρίας Estia είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματική κουζίνα. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Estia ψαλίδι βοτάνων είναι σχεδιασμένο για να διαρκέσει και να προσφέρει ακρίβεια κοπής κάθε φορά. Αποκτήστε το Estia ψαλίδι βοτάνων σήμερα και ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία.
Τιμή 3,75 €

Nava misty βάση κουτάλας σιλικόνης 24cm

Βάση για κουτάλες, κατασκευασμένη από ανθεκτική σιλικόνη, της εταιρίας Nava. Η σιλικόνη είναι ένα υλικό ανθεκτικό απέναντι στα μικρόβια και πολύ εύκολο στο καθαρισμό του. Τοποθετήστε την κουτάλα σας χωρίς να λερώνετε τον πάγκο ή την εστία της κουζίνας σας.

Τιμή 2,63 €

Nava acer προστατευτικό τηγανίσματος ανοξείδωτο 28cm

Το Nava acer προστατευτικό τηγανίσματος ανοξείδωτο 28cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σεφ που θέλει να δημιουργήσει νόστιμα γεύματα με άνεση και στυλ. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι σίγουρο ότι θα αντέξει στο χρόνο και θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με ευκολία και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα τηγανίσματος στην αγορά!
Τιμή 2,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Φιλτρο νεροχυτη νο 750 μπλε 7cm καρτελλα

Το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νεροχύτη στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, εξασφαλίζει καθαρό και γνήσιο νερό για την καθημερινή σας χρήση. Με το μοναδικό μπλε χρώμα του, προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα τώρα και απολαύστε φρέσκο και καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,48 €

Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 280gr

Φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού Paliria. Μια βελούδινη, απολαυστική «μους» φάβας, που είναι καλά δουλεμένη με ξερά κρεμμυδάκια και η οποία σερβίρεται συνήθως με επιπλέον φέτες κρεμμυδιού, παρθένο ελαιόλαδο και κάπαρη.

Τιμή 2,53 €

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €

Γιώτης κουβερτούρα 54% κακάο 3x125gr

Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας!

Τιμή 3,41 €