• Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 Fest - 1
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 Fest - 2
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 Fest - 3
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 Fest - 1
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 Fest - 2
  • Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 Fest - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και ευκολία στον καθαρισμό. Αποκτήστε το Fest flow ταψί τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
28860
5202260130328
11,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικές Προδιαγραφές:

Υψηλής Ποιότητας Αντικολλητικά Σκεύη Αλουμινίου.

Κατάλληλο για φούρνο.

Πλένεται στο Πλυντήριο Πιάτων

Οδηγίες Χρήσης:

1. Πριν την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και αλείψτε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο.

2. Μην υπερθεμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο.

3. Μαγειρεύετε σε μέτρια θερμοκρασία.

4. Μην κόβετε ποτέ μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.

5. Για τον καθαρισμό του σκεύους χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

6. Το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων δεν μειώνει τις αντικολλητικές ιδιότητες του σκεύους.

7. Η αντικολλητική επικάλυψη είναι σύμφωνη με τον κανονισμό για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Διαστάσεις: 32×6 εκ

Εξωτερικό Χρώμα Επικάλυψης: Taupe

Εσωτερικό Χρώμα Επικάλυψης: Μαύρο

Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava nature αντικολλητική φόρμα κέικ με επίστρωση πέτρας 9,5x26cm

Αντικολλητική ατσάλινη φόρμα για κέικ NATURE με επίστρωση stone

Η φόρμα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο σκεύος για καλύτερα αποτελέσματα. Η αντικολλητική επίστρωση stone  επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση του κέικ, καθώς και τον εύκολο καθαρισμό του σκεύους μετά τη χρήση.

Τιμή 7,25 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 της εταιρίας Fest είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του επιτρέπει ομοιόμορφη μαγειρέματα και την εύκολη σερβιρίσματος. Με το Fest flow ταψί αντικολλητικό, η μαγειρική γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική.
Τιμή 9,45 €

Μπωλ ανοξείδωτο ανάμειξης 28x6,5cm

Ανακατέψτε τα υλικά σας με άνεση και στυλ με το ανοξείδωτο μπωλ ανάμειξης 28x6,5cm. Η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία μάγειρα, διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και ανθεκτική κατασκευή για να αντέξει στον χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ!
Τιμή 3,05 €

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κέικ 7cm 100τεμ

Τα φορμάκια χάρτινα για κέικ της Sidirela έχουν διάμετρο 7cm και περιλαμβάνουν 100 τεμάχια. Είναι ιδανικά για την παρασκευή και τη σερβιρισμα κέικ, cupcakes, muffins και άλλων γλυκών εδεσμάτων. Το χάρτινο υλικό είναι ασφαλές για τρόφιμα και εύκολο στη χρήση. Κάθε φορμάκι έχει χαριτωμένο σχεδιασμό που θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στα γλυκά σας δημιουργήματα.
Τιμή 0,69 €

Nava terrestrial πιατέλα σερβιρίσματος πορσελάνης λευκή 40cm

Η Nava terrestrial πιατέλα σερβιρίσματος πορσελάνης λευκή 40cm είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας γεύμα. Κομψή, λευκή και λειτουργική, αυτή η πιατέλα προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, είναι ανθεκτική και διαχρονική. Αναδείξτε το σερβίρισμα σας με αυτήν την υπέροχη πιατέλα και κάντε κάθε γεύμα σας μια ξεχωριστή εμπειρία.
Τιμή 9,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Φαράσι με λάστιχο πλαστικό με κοντάρι ορθοστατικό

Αυτό το προϊόν Φαράσι με λάστιχο πλαστικό είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας ζωή. Με το κοντάρι ορθοστατικό, θα νιώθετε άνετα και σταθερά όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει σε κάθε κίνησή σας.
Τιμή 2,21 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml

Το Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και την υγεία της στοματικής σας κοιλότητας. Η δροσερή γεύση του δροσίζει την αναπνοή σας, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Plax βοηθά στην καταπολέμηση της πλάκας και της τερηδόνας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,24 €
The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά νύχια. Με μια ποικιλία χρωμάτων που θα σας ενθουσιάσει, αυτές οι πινέζες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια που θα ξεχωρίσουν. Αποκτήστε τις τώρα και ανανεώστε το look σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Κανονική τιμή 1,07 € Τιμή 0,95 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,71 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα φυστίκια Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ ή ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,86 €