• Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 17cm
  • Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 17cm
  • Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 17cm
  • Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 17cm
  • Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 17cm
  • Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 17cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 17cm

Πρέσα ειδικά σχεδιασμένη για σκόρδο από κράμα ψευδαργύρου με αντιολισθητική λαβή της σειράς Nickel. Εύκολη στο καθάρισμα.

16945
5207158007546
6,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm

Η Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ροή των υγρών σας όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm!
Τιμή 3,38 €

Nava misty βάση κουτάλας σιλικόνης 24cm

Βάση για κουτάλες, κατασκευασμένη από ανθεκτική σιλικόνη, της εταιρίας Nava. Η σιλικόνη είναι ένα υλικό ανθεκτικό απέναντι στα μικρόβια και πολύ εύκολο στο καθαρισμό του. Τοποθετήστε την κουτάλα σας χωρίς να λερώνετε τον πάγκο ή την εστία της κουζίνας σας.

Τιμή 2,63 €

Nava acer προστατευτικό τηγανίσματος ανοξείδωτο 28cm

Το Nava acer προστατευτικό τηγανίσματος ανοξείδωτο 28cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σεφ που θέλει να δημιουργήσει νόστιμα γεύματα με άνεση και στυλ. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι σίγουρο ότι θα αντέξει στο χρόνο και θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με ευκολία και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα τηγανίσματος στην αγορά!
Τιμή 2,84 €

Αναδευτήρας ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτος 35cm

Αυτός ο ανοξείδωτος αναδευτήρας ζαχαροπλαστικής 35cm είναι ο καλύτερος σύντροφος κάθε ζαχαροπλάστη. Με το μοντέρνο και ανθεκτικό σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά γλυκά και γεύσεις. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση!
Τιμή 5,82 €

Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540

Η Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540 είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της σαντιγύς. Με την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική απόδοση της Isi, θα μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια σαντιγύ για τα καφέ σας, τα γλυκά σας και όχι μόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη γεύση της τέλειας σαντιγύ με την Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540!
Τιμή 7,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Air Wick συσκευή με ανταλλακτικό fresh linen 19ml

Ανανεώστε τον αέρα του χώρου σας με το ανταλλακτικό Fresh Linen 19ml της Air Wick. Με μια μοναδική φόρμουλα που αφήνει μια φρέσκια αίσθηση λινάριου σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, η ατμόσφαιρα θα γεμίσει με ένα αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε τη συσκευή Air Wick σήμερα και απολαύστε έναν αέρα που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα πετσέτα καινούργιας λευκής βαμβακερής ποιότητας.

Τιμή 4,30 €

De cecco ζυμαρικά farfalle no93 500gr

Τα De Cecco ζυμαρικά farfalle no93 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένειά σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την προσεκτική επεξεργασία της De Cecco, αυτά τα ζυμαρικά θα σας ενθουσιάσουν με τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο!
Τιμή 1,69 €

Ματίνα κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Matina σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,90 €

Coca cola αναψυκτικό original 2x1,5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η αυθεντική γεύση Coca-Cola εδώ και 130 χρόνια έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 3,95 €
  • Πακέτο