• Fest lithos ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm Fest - 1
  • Fest lithos ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm Fest - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest lithos ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm

Το στρογγυλό ταψί της εταιρείας Fest Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα υλικό που το κάνει ελαφρύ, ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκουριά και πολύ γρήγορο στο ζέσταμα. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση για να μην κολλάει το φαγητό. Για να διατηρήσετε άθικτη την επίστρωση που διαθέτει, σας συμβουλεύουμε να αφήνετε το σκεύος σας να κρυώσει πριν το καθαρίσετε και να αποφεύγετε το σύρμα καθαρισμού. Προτιμήστε ένα μαλακό, συνθετικό σφουγγάρι.

Μήκος / Διάμετρος: 30cm

Πλάτος: 30cm

16977
5202260129070
10,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κεκάκια 13cm 40τεμ

Τα Sidirela φορμάκια χάρτινα για κεκάκια 13cm 40τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στα γλυκά σας δημιουργήματα. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και μοντέρνο design, αυτά τα φορμάκια θα κάνουν τα κεκάκια σας να ξεχωρίσουν σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την κομψότητα και το στυλ που προσφέρουν.
Τιμή 0,76 €

Uniglass μπωλ γυάλινο 75mm 6τεμ 44817

Το Uniglass μπωλ γυάλινο 75mm 6τεμ 44817 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φωτίσει τον χώρο σας με το μοναδικό του design. Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και θα προσθέσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εκδήλωση.
Τιμή 5,04 €

Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm

Το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm είναι ο τέλειος σύντροφος για τη δημιουργία λαχταριστών ταρτών και γλυκών. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη θερμότητα, θα σας χαρίσει αποτελέσματα επαγγελματικοϋ επιπέδου. Ανακαλύψτε την απόλαυση της μαγειρικής με το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας.
Τιμή 4,51 €

Nava nature φόρμα κέικ στρόγγυλη από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm

Η στρόγγυλη φόρμα κέικ Nava nature από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Nava, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο κέικ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη φόρμα κέικ Nava nature τώρα και απολαύστε τις νοστιμιές που θα δημιουργήσετε με αυτήν!
Τιμή 5,46 €

Estia φόρμα για κέικ στρόγγυλη αλουμινίου 27x27x9,5cm

Φόρμα της Estia από αλουμίνιο, ένα υλικό που θερμαίνεται και ψύχεται γρήγορα γι'αυτό και χρησιμοποιείται για το ψήσιμο τροφίμων που δε θέλουν πολύ ώρα στον φούρνο. Προτείνεται, πριν την πρώτη χρήση, να πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και να αλείψετε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο. Επίσης για να αποφύγετε τις γρατσουνιές στον πάτο και στα τοιχώματα της φόρμας, καλό είναι να μην κόβετε το μείγμα μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία. Είναι κατάλληλη για φούρνο και προτείνεται το πλύσιμο της φόρμας να γίνεται στο χέρι για τη σωστή συντήρησή της.

Εσωτερική Επίστρωση: Αντικολλητική

Τιμή 5,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό cola 1,5lt

Το Frut Up Cola σε συσκευασία 1,5 λίτρου είναι ένα αναψυκτικό με τη γνωστή γεύση της cola. Με φρέσκο και αφρώδες χαρακτήρα, αυτό το αναψυκτικό προσφέρει μια δροσιστική εμπειρία που συχνά συνδυάζεται με φαγητό ή καταναλώνεται ως αναψυκτικό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 0,87 €

Nivea κρέμα σώματος soft 200ml

H NIVEA Soft είναι αποτελεσματική ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση. Η ελαφριά σύνθεσή της με Βιταμίνη Ε & Jojoba Oil απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη.

Τιμή 3,34 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x22cm 25lt

Αυτό το πλαστικό ορθογώνιο κουτί αποθήκευσης της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 50x33x22cm και χωρητικότητα 25lt, αυτό το κουτί προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα σας με ασφάλεια και ευκολία. Η ενσωματωμένη λαβή του κάνει εύκολο τον μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που θα φέρει στον χώρο σ
Τιμή 9,14 €
Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ Carioca - 1 Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ Carioca - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ

Οι Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ζωγραφικής. Με έντονα χρώματα και εύκολο πλύσιμο, θα σας ενθουσιάσουν με την ποιότητά τους. Αποκτήστε τους τώρα και αναβαθμίστε την δημιουργικότητά σας!
Κανονική τιμή 3,46 € Τιμή 3,30 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Farcom mea natura conditioner με ρόδι 300ml

Το Farcom mea natura conditioner με ρόδι 300ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης μαλλιών που θα σας χαρίσει λάμψη και απαλότητα. Η φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ροδιού, που θρέφει τα μαλλιά σας βαθιά και τα αναζωογονεί. Αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια και ευχάριστα αρωματισμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 2,89 €