• Fest magic σαχάνι αντικολλητικό νο22 Fest - 1
  • Fest magic σαχάνι αντικολλητικό νο22 Fest - 2
  • Fest magic σαχάνι αντικολλητικό νο22 Fest - 3
  • Fest magic σαχάνι αντικολλητικό νο22 Fest - 1
  • Fest magic σαχάνι αντικολλητικό νο22 Fest - 2
  • Fest magic σαχάνι αντικολλητικό νο22 Fest - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest magic σαχάνι αντικολλητικό νο22

Η σαχάνι Fest Magic είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σεφ που θέλει να μαγειρέψει με άνεση και ευκολία. Με την αντικολλητική επίστρωση νο22, τα φαγητά δεν κολλάνε και μπορείτε να μαγειρέψετε με μηδενική προσκόλληση. Απολαύστε τη μαγειρική χωρίς το άγχος του καθαρισμού μετά, καθώς η σαχάνι Fest Magic είναι εύκολη στον καθαρισμό. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στη μαγειρική σας εμπειρία!
28346
5202260022401
17,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικές Προδιαγραφές:

  • Υψηλής Ποιότητας Αντικολλητικά Σκεύη Αλουμινίου.
  • Κατάλληλο για Κεραμική, Ηλεκτρική Εστία και Υγραερίου.
  • Πλένεται στο Πλυντήριο Πιάτων.
Οδηγίες Χρήσης:
1. Πριν την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και αλείψτε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο.
2. Μην υπερθεμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο.
3. Μαγειρεύετε σε μέτρια θερμοκρασία.
4. Μην κόβετε ποτέ μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.
5. Για τον καθαρισμό του σκεύους χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.
6. Το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων δεν μειώνει τις αντικολλητικές ιδιότητες του σκεύους.
7. Η αντικολλητική επικάλυψη είναι σύμφωνη με τον κανονισμό για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.
Εξωτερικό Χρώμα Επικάλυψης : Ανθρακί
Εσωτερικό Χρώμα Επικάλυψης : Μαύρο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Κωδ. Προϊόντος: 0061012

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm

Το Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική λύση για το μαγείρεμα σας! Με την προηγμένη τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η εξαιρετική ποιότητα και η ανθεκτικότητα του τηγανιού Fest chef plus θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου τώρα!
Τιμή 11,39 €

Nava terrestrial καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm

Το Nava terrestrial καπάκι για τηγάνι και κατσαρόλα γυάλινο 28cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική περιπέτεια. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και γευστική με το Nava terrestrial καπάκι!
Τιμή 5,90 €

Nava nature τηγάνι από αλουμίνιο με επίστρωση από πέτρα 28cm

Το τηγάνι αλουμινίου Nava Nature με επίστρωση από πέτρα 28cm είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, θα μπορείτε να μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Η επίστρωση από πέτρα εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό, ενώ η μεγάλη διάμετρος των 28cm σας επιτρέπει να μαγειρεύετε μεγάλες ποσότητες φαγητού. Αποκτήστε το τηγάνι Nava Nature σήμερα και
Τιμή 16,63 €

Olympia supreme γκριλιέρα αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Η Olympia γκριλιέρα 28x28cm 1028 είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μαγειρέματος. Με τη μεγάλη της επιφάνεια μπορείτε να ψήσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με ευκολία και γρήγορα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της Olympia εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός της θα δώσει στην κουζίνα σας μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας. Αποκτήστε τώρα την Olympia γκριλιέρα 28x28cm 1028 και απολαύστε τη μαγειρική σας εμπειρία σε άλλο επίπεδο!

Τιμή 19,04 €

Fest professional τηγάνι αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Το Fest professional τηγάνι με αντικολλητική επίστρωση 28cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική περιπέτεια. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να μείνουν κολλημένα κατάλοιπα φαγητού. Με το Fest professional τηγάνι, μπορείτε να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε την υγεία σας με λιγότερη χρήση λαδιού. Αποκτήστε το Fest professional τηγ

Τιμή 17,38 €

Κορυφαία προϊόντα

SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ)

Το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ (20τεμ.) - (ΑΣΗΜΙ) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με το SIDIRELA ΣΥΡΜΑ ΦΩΛΙΑ, θα δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.
Τιμή 1,97 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων muschio bianco 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft με άρωμα Muschio Bianco, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €

Lux σαπούνι white impress 80gr

Το Lux σαπούνι white impress 80gr είναι το απόλυτο απαραίτητο προϊόν ομορφιάς που πρέπει να έχετε στο μπάνιο σας. Με την πλούσια, κρεμώδη σύνθεσή του, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η μοναδική του μυρωδιά σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Lux σαπούνι white impress 80gr σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την πολυτέλεια που αξίζετε.
Τιμή 0,41 €

Air Wick pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml

Το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο από φρεσκάδα και ευωδιά. Αφήστε το άρωμα του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου χώρου με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml.

Τιμή 2,98 €

Nissin foods soba noodles τσίλι 111gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τις Nissin Foods soba noodles τσίλι 111gr. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης και ποιότητας, αυτά τα noodles θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των απολαύσεων. Απολαύστε τη ζεστασιά και την αυθεντική γεύση τους σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,63 €