• Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2 Atlas group - 1
  • Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2 Atlas group - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAtlas group

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και ακρίβεια. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα δώσει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ κάθε φορά με το Atlas group μπρίκι υγραερίου!
16888
8697565481652
3,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπρίκι ανοξείδωτο ασημί 350ml

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα κομψό ανοξείδωτο μπρίκι 350ml. Ιδανικό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και ποιότητα. Η λεία επιφάνεια και το μοντέρνο σχεδιασμό του θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας σερβίρισμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 3,56 €

Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml

Η Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και μοναδική εμπειρία στην παρασκευή του αγαπημένου σας καφέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με τη Colorato γαλατιέρα barista!
Τιμή 8,32 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, σας εξασφαλίζει την τέλεια εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα.
Τιμή 2,79 €

Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml

Το Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία των αγαπημένων σας ροφημάτων. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να φθείρεται. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό, ενώ ο γκρι χρωματισμός του προσδίδει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia stone μπρίκι αλουμινίου κα?
Τιμή 8,04 €

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 540ml

Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την προηγμένη τεχνολογία του, σας επιτρέπει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό, ενώ η μαύρη αλουμινένια κατασκευή του προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με το F
Τιμή 8,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Smile χαρτί υγείας 2φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας 2φυλλο 10 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 10 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με δύο φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει δύο στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 10 ρολλά.

Τιμή 2,56 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml της εταιρίας Finish είναι το ιδανικό προϊόν για να κάνετε τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια! Η μοναδική σύνθεσή του με λεμόνι δίνει ένα φρέσκο άρωμα και εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας. Μην αφήνετε τα πιάτα σας να ξεβαφτούν, αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml τώρα και απολαύστε λαμπερά αποτελέσματα σε κάθε πλύση!

Τιμή 2,89 €

Le petit marseillais σαμπουάν μέλι Προβηγκίας & καριτέ 300ml

Το σαμπουάν Le Petit Marseillais® ΘΡΕΨΗ μαλακώνει και αναδομεί ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Βιολογικό Μέλι Προβηγκίας: Εμβληματικό συστατικό που συλλέγεται στη νότια Γαλλία, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες.

Βιολογικό καριτέ: Βούτυρο που προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ, αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές του ιδιότητες.

96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

92% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Χωρίς Σιλικόνη.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,95 €