• Estia ανοιχτήρι κρασιών ανοξείδωτο
  • Estia ανοιχτήρι κρασιών ανοξείδωτο
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia ανοιχτήρι κρασιών ανοξείδωτο

49871
5207158006976
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava misty τιρμπουσόν με πτερύγια για μπουκάλια κρασιών 18,5cm

Η Nava Misty τιρμπουσόν με πτερύγια είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοναδικό της design 18,5cm, σας επιτρέπει να απολαύσετε κάθε φλυτζάνι κρασί με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την Nava Misty τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο κρασί!
Τιμή 6,14 €

Ανοιχτήρι φιάλης απλό ανοξείδωτο 9,5cm

Ανοίξτε εύκολα τις φιάλες σας με το απλό ανοξείδωτο ανοιχτήρι φιάλης 9,5cm. Με αυτό το εργονομικό και ανθεκτικό εργαλείο, δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά δυσκολίες στο άνοιγμα των φιαλών σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 0,76 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι μπουκαλιών μικρό

Το Κύκλωψ ανοιχτήρι μπουκαλιών μικρό είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε κουζίνα. Με τον εύκολο και γρήγορο τρόπο που ανοίγει τα μπουκάλια, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό το εκπληκτικό εργαλείο. Αποκτήστε το Κύκλωψ ανοιχτήρι μπουκαλιών μικρό τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει σε κάθε χρήση.
Τιμή 0,43 €

Nava acer ανοιχτήρι κονσέρβας ανοξείδωτο 21,5cm

Το Nava acer ανοιχτήρι κονσέρβας ανοξείδωτο 21,5cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, το Nava acer είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 4,13 €

Estia ανοιχτήρι μπουκαλιών τιρμπουσόν με πτερύγια

Το Estia ανοιχτήρι μπύρας τιρμπουσόν με πτερύγια είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μπύρας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Estia ανοιχτήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μπύρα σας με στυλ και άνεση.

Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns ποτήρια γυάλινα νερού διαφανές avon tumbler 280ml 3τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Avon Tumbler 280ml της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος συνοδός σε κάθε σας στιγμή. Με το κομψό και διαφανές σχεδιασμό τους, θα φωτίσουν κάθε τραπέζι και θα δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας. Απολαύστε το πότο σας με στυλ και κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την υψηλή ποιότητα και αντοχή που προσφέρουν τα ποτήρια Avon Tumbler. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνειν!
Τιμή 2,87 €

Λουμίδης μονοποικιλιακός 143gr

Κόκκοι καφέ 100% Arabica, με πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση, αναδεικνύουν σε κάθε γουλιά, νότες σοκολάτας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών.

Τιμή 4,96 €
Σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, αυτό το σκεύος θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα και θα σας παρέχει την απόλυτη ευελιξία στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υψηλής ποιότητας προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προ
Κανονική τιμή 7,43 € Τιμή 7,24 €
  • -0,19 €
  • -0,19 €

Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ

Τα Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ d 08411 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευκολία στη χρήση, αυτά τα μανταλάκια θα γίνουν ο αναντικατάστατος βοηθός σας σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας Tns μανταλάκια σιλικόνης σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στιλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,00 €