• Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3 Atlas group - 1
  • Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3 Atlas group - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAtlas group

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3

Η Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3 είναι η τέλεια επιλογή για την παρασκευή του αγαπημένου σας εσπρέσο. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στον κόσμο του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον απόλυτο καφέ στον χώρο σας!
16889
8697565481669
3,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 11cm

Η Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 11cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της Nava, αυτή η γαλατιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Η αντικολλητική επίστρωση της εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και χρήση, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός της την κάνει άνετη στη χρήση. Αποκτήστε την Nava nature γαλατιέρα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 10,93 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο6

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο6 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, το μπρίκι Atlas group θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με τον καλύτερο τρόπο!
Τιμή 4,45 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικολλητικού υλικού, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν ποτέ στο μαγειρικό σκεύος. Η ευκολία στον καθαρισμό του και η ανθεκτικότητά του το κάνουν μια μοναδική επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι. Ανακαλύψτε τη μαγεία της μαγειρικής με το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο
Τιμή 6,56 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και ακρίβεια. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα δώσει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ κάθε φορά με το Atlas group μπρίκι υγραερίου!
Τιμή 3,05 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 540ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν για την κουζίνα σας. Με την εξαιρετική αντικολλητική επίστρωση, το μπρίκι Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη θέρμανση και εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τη μαγειρική σας εμπειρία με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 7,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ άνθρακα 2x20τεμ

Μαύρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με ενεργό άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η σύνθεση τους ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει Detox αποτέλεσμα.

Τιμή 2,69 €

Γιώτης fytro πλιγούρι 500gr

Το Πλιγούρι Fytro είναι ένα προϊόν φυσικό και ταιριάζει απόλυτα στη σύγχρονη διατροφή. Έχει υποστεί μια ήπια θερμική επεξεργασία (προβρασμένο), η οποία το βοηθά να μαγειρεύεται εύκολα και να είναι ευκολοχώνευτο. Χρησιμοποιείται στις σαλάτες, ενώ μπορεί σε συγκεκριμένες συνταγές να αντικαταστήσει το ρύζι.

Τιμή 2,29 €

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με βανίλια vegan χωρίς γλουτένη 400gr

Ο Μακεδονικός Χαλβά ξεκινάει το ταξίδι του, που τον οδηγεί στα πέρατα της γής. Ένα ταξίδι γεύσης και παράδοσης που συνεχίζεται σήμερα με το ίδιο μεράκι. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέροντας ενέργεια και πλούσια γεύση.

Τιμή 3,60 €

Κόφτης λαχανικών με προστασία κοπής

Ανακαλύψτε τον κόφτη λαχανικών με προστασία κοπής και απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φαγητών σας. Με ασφαλή μηχανισμό κοπής και εργονομική λαβή, αυτός ο κόφτης θα σας βοηθήσει να κόψετε τα λαχανικά σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο εργαλείο κουζίνας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 3,66 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη αμυγδαλιάς σακούλα 1lt

Το Farcom arlem κρεμοσαπουνο 1lt doypack ανθη αμυγδαλιασ είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι μετά από κάθε χρήση. Η απαλή του σύνθεση με ανθη αμυγδάλου θα απαλύνει την επιδερμίδα σας και θα την αφήσει ενυδατωμένη και απαλή. Αποκτήστε το Farcom arlem κρεμοσαπουνο τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας καθημερινά.
Τιμή 2,25 €