• Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1 Atlas group - 1
  • Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1 Atlas group - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAtlas group

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, σας εξασφαλίζει την τέλεια εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα.
16887
8697565481645
2,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 600ml

Το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 600ml είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ετοιμάσετε τον καφέ σας γρήγορα και εύκολα, χωρίς να ανησυχείτε για το καθάρισμα. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ με το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου!
Τιμή 7,60 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 540ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν για την κουζίνα σας. Με την εξαιρετική αντικολλητική επίστρωση, το μπρίκι Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη θέρμανση και εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τη μαγειρική σας εμπειρία με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 7,40 €

Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml

Το Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία των αγαπημένων σας ροφημάτων. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να φθείρεται. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό, ενώ ο γκρι χρωματισμός του προσδίδει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia stone μπρίκι αλουμινίου κα?
Τιμή 8,04 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο6

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο6 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, το μπρίκι Atlas group θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με τον καλύτερο τρόπο!
Τιμή 4,45 €

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 540ml

Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την προηγμένη τεχνολογία του, σας επιτρέπει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό, ενώ η μαύρη αλουμινένια κατασκευή του προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με το F
Τιμή 8,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό oil control refresh για λιπαρά μαλλιά & λιπαρή επιδερμίδα 360ml

Το ULTREX σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά είναι φτιαγμένο για να αντιμετωπίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, προσφέροντας μια βαθιά, αλλά απαλή καθαριότητα. Με την καθημερινή χρήση, τα μαλλιά παραμένουν φρέσκα και ελεύθερα από λίπος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τιμή 3,21 €

Αλλατινη soft kings cookie 160gr, σοκολατα

Το Αλλατινη soft kings cookie 160gr, σοκολατα της εταιρίας Αλλατίνη είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή του μπισκότου, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια για μια ακόμα πιο γλυκιά εμπειρία.
Τιμή 1,54 €

Mamut φρυγανιά τριμμένη 180gr

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Τιμή 0,69 €

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 7,26 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on invisible care floral touch 50ml

Το αποσμητικό Dove Invisible Floral είναι αόρατο σε 100 χρώματα. Αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα. Με 1/4 ενυδατική κρέμα. Αποτελεσματική φροντίδα και όμορφη επιδερμίδα.

Τιμή 2,03 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού