• Estia σουπλά μαγειρικών σκευών μεταλλικό Estia - 1
  • Estia σουπλά μαγειρικών σκευών μεταλλικό Estia - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia σουπλά μαγειρικών σκευών μεταλλικό

Τα σουπλά μαγειρικών σκευών Estia είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μεταλλικό υλικό, τα σουπλά αυτά θα φέρουν έναν αέρα πολυτέλειας και λειτουργικότητας στην κουζίνα σας. Με την απαράμιλλη αντοχή και ανθεκτικότητά τους, τα σουπλά Estia θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απόλαυση κάθε μαγειρικής σας δημιουργίας. Αποκτήστε τα σήμερα και αναβαθμίστε την κου
16905
5207158003050
3,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ

Ανακαλύψτε το Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ και βελτιώστε την ποιότητα του νερού σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την Nava. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρό και φρέσκο νερό κάθε μέρα!
Τιμή 1,04 €

Nava acer πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm

Η πρέσα σκόρδου Nava acer 20cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, σας εξασφαλίζει αντοχή και αξιοπιστία στη χρήση. Με τον εργονομικό σχεδιασμό της, θα μπορείτε να κόβετε το σκόρδο εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνετε μυρωδιές στα χέρια σας. Αποκτήστε τώρα την πρέσα σκόρδου Nava acer και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα!
Τιμή 3,92 €

Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης

Το Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε οικιακό μάγειρα. Με τον εύκολο τρόπο που παρέχει την ακριβή μέτρηση του χρόνου, μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας με ακρίβεια και επιτυχία. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αξιοπιστία της εταιρίας Nava, το Nava acer είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ακρίβεια στο μαγείρεμα σας!

Τιμή 5,95 €

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Tns αχνηρίχτης κύπελο 105x95cm inox

Η Tns αχνηρίχτης κύπελο 105x95cm inox είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το κύπελο είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Με τις διαστάσεις 105x95cm, προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,27 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκοφρετάκια υγείας μίνι σακούλα 210gr

Τη σοκοφρέτα της ΙΟΝ θα βρείτε και σε συσκευασία μίνι. Ανάλαφρες, τραγανές δόσεις απόλαυσης στο σχολείο, στην τηλεόραση, στο αυτοκίνητο ή ακόμα μαζί με τον καφέ και το τσάι σας. Οι Σοκοφρέτες μίνι διατίθενται σε φάκελο των 210 γραμμαρίων.

Τιμή 3,31 €

Roshen bim bom γεμιστές με φρούτα 200gr

​Οι καραμέλες BIM BOM της εταιρίας Roshen, είναι σκληρές καραμέλες με διαφανές χρώμα, σε μορφή λείας μπάλας και στο εσωτερικό τους έχουν μια υγρή γέμιση φρούτων και μούρων και γεύσεις από αχλάδι, ανανά, φράουλα και tutti-frutti.

Τιμή 1,38 €

Cover αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Η Cover σας παρουσιάζει τον αποχνουδωτή ρολό με ανταλλακτικό της εταιρίας Cover. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να αποχνουδώσετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τον δικό σας αποχνουδωτή ρολό Cover σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,93 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και ασφαλείς για την τροφή σας. Με μέγεθος 30x40cm, προσφέρουν επαρκή χωρητικότητα για τα τρόφιμα σας. Αποκτήστε τις σήμερα και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή.
Τιμή 0,51 €