• Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 395ml Fest - 1
  • Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 395ml Fest - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 395ml

Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 395ml είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθημερινό σας καφέ! Με την προηγμένη τεχνολογία αντικολλητικής επίστρωσης και την εύκολη λειτουργία, θα απολαύσετε τον καφέ σας χωρίς κανέναν κόπο. Αποκτήστε το Fest magic μπρίκι της Fest σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
17014
5202260022487
8,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml

Το Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία των αγαπημένων σας ροφημάτων. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να φθείρεται. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό, ενώ ο γκρι χρωματισμός του προσδίδει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia stone μπρίκι αλουμινίου κα?
Τιμή 8,04 €

Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml

Η Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και μοναδική εμπειρία στην παρασκευή του αγαπημένου σας καφέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με τη Colorato γαλατιέρα barista!
Τιμή 8,32 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικολλητικού υλικού, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν ποτέ στο μαγειρικό σκεύος. Η ευκολία στον καθαρισμό του και η ανθεκτικότητά του το κάνουν μια μοναδική επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι. Ανακαλύψτε τη μαγεία της μαγειρικής με το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο
Τιμή 6,56 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 540ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν για την κουζίνα σας. Με την εξαιρετική αντικολλητική επίστρωση, το μπρίκι Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη θέρμανση και εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τη μαγειρική σας εμπειρία με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 7,40 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι αντικολλητικό 380ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι αντικολλητικό 380ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας κουζίνα. Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς τον φόβο του κολλήματος. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με την χωρητικότητα των 380ml, μπορείτε να προετοιμάσετε τον καφέ σας ή το τσάι σας με άνεση και άνεση. Αποκτήστε το Fest magic μπρίκι
Τιμή 6,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα κανέλα τριμμένη 50gr

Από τα πιο γνωστά και κοινά μπαχαρικά, βγαίνει από το φλοιό του κανελόδενδρου και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, στα λικέρ, στη μαγειρική για τον αρωματισμό των φαγητών και στην αρωματοποιία.

Τιμή 0,99 €

Ωμέγα special ρύζι καρολίνα 3x500gr

Το ρύζι καρολίνα "Ωμέγα Special" σε συσκευασία 3x500γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας και νόστιμο ρύζι για τις μαγειρικές τους ανάγκες. Το ρύζι καρολίνα είναι γνωστό για το μεγάλο κόκκο και την αφράτη υφή του, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορες συνταγές.

Τιμή 3,85 €