• Cisne δαγκάνα επαγγελματικής σφουγγαρίστρας μπλε Cisne - 1
  • Cisne δαγκάνα επαγγελματικής σφουγγαρίστρας μπλε Cisne - 2
  • Cisne δαγκάνα επαγγελματικής σφουγγαρίστρας μπλε Cisne - 1
  • Cisne δαγκάνα επαγγελματικής σφουγγαρίστρας μπλε Cisne - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne δαγκάνα επαγγελματικής σφουγγαρίστρας μπλε

Η επαγγελματική σφουγγαρίστρα Cisne δαγκάνα είναι σχεδιασμένη ειδικά για επαγγελματική χρήση και διαθέτει μπλε χρώμα. Η δαγκάνα της σφουγγαρίστρας εξασφαλίζει σταθερό κράτημα κατά την χρήση και την εργονομική χρήση του εργαλείου. Είναι κατάλληλη για καθαρισμό διαφόρων επιφανειών όπως πλακάκια, μάρμαρο, γρανίτη, κεραμικά και ξύλο. Η σφουγγαρίστρα Cisne δαγκάνα είναι ανθεκτική και αποτελεσματική για επαγγελματική χρήση.
12387
5213000742237
3,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Red rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a

Η Red Rose σφουγγαρίστρα γίγας 12-36a είναι η τέλεια επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μεγάλη της διάσταση, μπορεί να καθαρίσει γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες. Η εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της Red Rose σφουγγαρίστρας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό για πολλά χρόνια. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμοών!
Τιμή 1,10 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική με 50% βαμβάκι μπλε 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπ/κη μπλε 300gr, με 50% βαμβάκι, είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική απορρόφηση, θα διαπιστώσετε άμεσα τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για το σπίτι σας. Αποκτήστε τη σφουγγαρίστρα Cisne τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,71 €

Cisne υαλοκαθαριστήρας ανοξείδωτος 35cm

Ο υαλοκαθαριστήρας Cisne από ανοξείδωτο χάλυβα 35cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε αυτοκίνητο. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα κάνει το καθάρισμα του παρμπρίζ σας μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αποχαιρετήστε τα χνούδια και τις ραβδώσεις και απολαύστε κρυστάλλινη και καθαρή ορατότητα κάθε φορά που οδηγείτε. Αγοράστε τώρα τον υαλοκαθαριστήρα Cisne και απογειώστε την εμπειρία οδήγησής σας!
Τιμή 10,88 €

Vileda σφουγγαρίστρα classic με χοντρό κάλυκα μπλε 2τεμ

Η Vileda SuperMocio Classic είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια). -Υλικό έξτρα απορροφητικό και ανθεκτικό -Βιδωτός κάλυκας σε σχήμα λεμονιού για να καθαρίζετε εύκολα ακόμα και τις γωνίες (πατέντα Vileda). Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιήστε την με το σετ κουβά-στίφτη Vileda.

Τιμή 4,80 €

Multy σφουγγαρίστρα aquablue κίτρινη-μπλε

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα λεβάντας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €

Hellmann's μουστάρδα πικάντικη 500gr

Η Μουστάρδα Hellmann's hot είναι για όσους αγαπούν πιο πικάντικες γεύσεις εναρμονισμένες στα ελληνικά πρότυπα. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 3,66 €

Multy συρμάτινο πετσετάκι 2τεμ

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 0,24 €

Μύλοι αγίου γεωργίου αλεύρι ζυμωτό 5kg

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του αλεύριού ζυμωτού 5kg από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει σε κάθε μαγειρική περιπέτεια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στις δημιουργίες σας!
Τιμή 11,12 €

Arion food ηλιέλαιο 5lt

Αυτό το προϊόν είναι ένα ηλιέλαιο υψηλής ποιότητας που παράγεται από την Arion Food. Έρχεται σε δοχείο 5 λίτρων και είναι ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία αυτού του αγνού ηλιελαίου στα αγαπημένα σας πιάτα.

Τιμή 10,36 €