Κρέμες σώματος - Ενυδατικές κρέμες

Ενεργά φίλτρα

Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml

Η Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml θα σας χαρίσει την απαλή αίσθηση που επιθυμείτε και θα δώσει λάμψη στα νύχια σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας!
Τιμή 2,77 €

Beauty line κρέμα σώματος βατόμουρο 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα βατόμουρο, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Beauty line κρέμα σώματος καρπούζι & σταφύλι 500ml

Η κρέμα σώματος καρπούζι & σταφύλι 500ml της Beauty line είναι η απόλυτη απόλαυση για την επιδερμίδα σας. Με τη φρουτώδη αρωματική της σύνθεση, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ τονώνει τις αισθήσεις σας με το δροσερό άρωμά της. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με την πολυτέλεια που αξίζετε.
Τιμή 4,42 €

Beauty line κρέμα σώματος καρύδα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα καρύδας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Beauty line κρέμα σώματος καρύδα 500ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα καρύδας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 4,42 €

Beauty line κρέμα σώματος μπισκότο 500ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη σύνθεση και άρωμα μπισκότο, η οποία ενυδατώνει βαθιά και περιποιηείται την επιδερμίδα. Το κερί μέλισσας μαζί με το εκχύλισμα αλόης, προσφέρουν θρέψη και εντατική ενυδάτωση, προστατεύοντας την επιδερμίδα από την ξηρότητα, αφήνοντας την απαλή και ελαστική. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 4,42 €

Beauty line κρέμα σώματος σοκολάτα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα σοκολάτας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Beauty line κρέμα σώματος φράουλα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα φράουλας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Beauty line κρέμα χεριών αλόη & βιταμίνη Ε 50ml

Ενυδατική κρέμα Beauty Line Cosmetics που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες αλόης. Η ελαφριά υφή της απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η Βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα φύλλων Aloe Vera περιποιούνται σε βάθος το δέρμα και ενδυναμώνουν τα νύχια. Ιδανική για όσους έχουν ταλαιπωρημένα χέρια. Μέγεθος 50ml.

Τιμή 1,85 €

Beauty line κρέμα χεριών άρωμα πούδρας 50ml

Ενυδατική κρέμα που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης που περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα των χεριών. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης

Τιμή 1,56 €

Beauty line κρέμα χεριών πούδρα & βιταμίνη Ε 50ml

Ενυδατική κρέμα Beauty Line Cosmetics που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Η ελαφριά υφή της απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η Βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα φύλλων Aloe Vera περιποιούνται σε βάθος το δέρμα και ενδυναμώνουν τα νύχια. Ιδανική για όσους έχουν ταλαιπωρημένα χέρια. Μέγεθος 50ml.

Τιμή 1,85 €

Beauty line λάδι σώματος ευκάλυπτος 200ml

Το λάδι σώματος με ευκάλυπτο σε συσκευασία των 200ml είναι ένα προϊόν ομορφιάς που προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Η ευκάλυπτος έχει γνωστές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην ανακούφιση της επιδερμίδας από ερεθισμούς και φλεγμονές. Επιπλέον, η ευκάλυπτος έχει αναζωογονητικό άρωμα που βοηθά στην ανάκτηση της αίσθησης της φρεσκάδας και της ευεξίας. Απολαύστε την χρήση του λαδιού σώματος με ευκάλυπτο για ?
Τιμή 1,66 €

Beauty line πήλινγκ σώματος monoi de tahiti 250ml

Πήλινγκ σώματος Beauty Line Cosmetics με υπέροχο άρωμα monoi de Tahiti. Απολεπίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει, αφήνοντας την λεία, απαλή και ελαφρώς αρωματισμένη.

Τιμή 2,76 €

Beauty line πήλινγκ σώματος σοκολάτα & macadamia 250ml

Πήλινγκ σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα σοκολάτα και μακαντέμια. Περιέχει μελισσοκέρι, εκχύλισμα αλόης, κόκκους από κουκούτσι ελιάς και φλοιό αμυγδάλου, τα οποία απολεπίζουν το δέρμα, χαρίζοντας του εξαιρετική απαλότητα και ενυδάτωση για ώρες. * Με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 3,32 €

Beauty line πήλινγκ σώματος φράουλα 250ml

Πήλινγκ σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα φράουλας. Περιέχει μελισσοκέρι, εκχύλισμα αλόης, κόκκους από κουκούτσι ελιάς και φλοιό αμυγδάλου, τα οποία απολεπίζουν το δέρμα, χαρίζοντας του εξαιρετική απαλότητα και ενυδάτωση για ώρες. * Με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 3,32 €

Bioten hyaluronic gold μάσκα ματιών για αναζωογόνηση 5,5gr

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Είδος: Patches

Δράση: Αναζωογόνηση

Αντιμετώπιση: Μαύροι Κύκλοι

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολη εφαρμογή και αφαιρείται εύκολα.

Τιμή 2,02 €

Cera di cupra κρέμα χεριών σε σωληνάριο 75ml

Κρέμα χεριών με κερί μελισσών που εξασφαλίζει φυσική προστασία του δέρματος, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης. Η γλυκερίνη προσφέρει μαλακτική δράση. Ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τιμή 1,18 €

Diadermine κρέμα ημέρας expert rejuvenation για ώριμες επιδερμίδες 50ml

Η Diadermine κρέμα ημέρας 50ml exp, rejuven day είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λαμπερή εμφάνιση. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει ενυδάτωση, προστασία και αντιγήρανση, κάνοντας την επιδερμίδα σας να αισθάνεται αναζωογονημένη και νεανική. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Diadermine κρέμα ημέρας 50ml exp, rejuven day!
Τιμή 11,22 €

Diadermine κρέμα ημέρας ενυδατική hydralist aquagel σε μορφή gel 50ml

Diadermine. Αυτή η κρέμα ημέρας gel 50ml Hydraling είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε την τέλεια ενυδάτωση και λάμψη στο πρόσωπό σας. Η ελαφριά υφή της δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται άμεσα, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, λείο και φρέσκο, ενώ παράλληλα το προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε την Diadermine κρέμα ημέρας gel 50ml Hydraling τώρα και απολαύστε την αίσθησ
Τιμή 4,40 €

Diadermine κρέμα ματιών lift & botology 15ml

Οι περισσότερες δυναμικές ρυτίδες σχηματίζονται στην περιοχή γύρω από τα μάτια με κάποιες εκφράσεις. Όμως με την πάροδο του χρόνου η ελαστικότητα της επιδερμίδας μειώνεται και οι δυναμικές γραμμές σταδιακά μετατρέπονται σε στατικές μόνιμες ρυτίδες. Η αντιρυτιδική κρέμα ματιών της σειράς Lift+ Botology εμπλουτισμένη με 92% φυσικά συστατικά χαλαρώνει τους μυς στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών λειαίνοντας έτσι τις ρυτίδες και απομακρύνει τους μαύρους κύκλους & το πρήξιμο. Ενδείκνυται για ηλικίες: 25-55.

Τιμή 11,33 €

Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml

Η Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αναζωογονήσετε την εμφάνισή σας. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει άμεση λείανση και ενυδάτωση, κάνοντας τα μάτια σας να δείχνουν πιο νεανικά και λαμπερά. Απλά εφαρμόστε την κρέμα κάθε πρωί και βράδυ και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο αυτοπεποίθητοι από ποτέ.
Τιμή 11,33 €

DOVE BODY CREAM 250ml

Η DOVE BODY CREAM 250ml είναι η τέλεια λύση για ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική της φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό, λείο και ενυδατωμένο. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί αναζωογονημένος και φρέσκος κάθε μέρα με την DOVE BODY CREAM 250ml. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 3,79 €

DOVE BODY LOTION GINGER 250ml

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του DOVE BODY LOTION GINGER 250ml και αφήστε το δέρμα σας να λάμψει με φρέσκο άρωμα τζίντζερ. Η ενυδατική του σύνθεση θα απογειώσει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε μέρα!
Τιμή 2,24 €

Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml

Η Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης. Η μοναδική της φόρμουλα θα σας χαρίσει λαμπερό δέρμα και θα σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφη από ποτέ. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της πολυτέλειας και αγοράστε την Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml τώρα!
Τιμή 1,37 €

Dove κρέμα σώματος silky nourishment 300ml

Η Dove κρέμα σώματος silky nourishment 300ml προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας. Η μεταξένια υφή της αφήνει το δέρμα σας απαλό και λείο, ενώ ο ευχάριστος άρωμά της θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί απαλότητα και φρεσκάδα με την Dove κρέμα σώματος silky nourishment 300ml.
Τιμή 5,46 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με βασιλικό πολτό 250ml

Lotion σώματος της εταιρίας Farcom με άρωμα καρύδα που διαρκεί, σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας.

Τιμή 3,69 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με λάιμ & καρύδα 250ml

Γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F, πολυσακχαρίτες και φυσικό εκχύλισμα καρύδας. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,69 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με λεβάντα & βανίλια 250ml

Lotion σώματος της εταιρίας Farcom με άρωμα λεβάντα που διαρκεί, σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας.

Τιμή 3,69 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με πορτοκάλι & γιασεμί 250ml

Γαλάκτωμα σώματος  εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F, πολυσακχαρίτες και φυσικό χυμό πορτοκαλιού. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Τιμή 3,69 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με υάκινθο 250ml

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και απαλότητας στο δέρμα σας, μέσα από την αρωματική σειρά Body Lotion ARLEM.

Το γαλάκτωμα σώματος Arlem Υάκινθος είναι εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F και πολυσακχαρίτες. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,69 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 200ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για την καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών. Mε εκχύλισμα ελιάς οργανικής καλλιέργειας, aloe vera και βιταμίνη Ε. Απορροφάται αμέσως.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,51 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 75ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,50 €

Farcom echo κρέμα χεριών επανορθωτική 200ml

Η κρέμα χεριών Echo Olive, της εταιρείας Farcom, χάρη στην ενυδατική της δράση, καταπραΰνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες ή το κρύο, προσφέροντας απαλή αίσθηση και ενυδάτωση στα χέρια. Ακόμα, στη σύνθεσή της περιέχει Aloe Vera, ένα συστατικό που ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει την επιδερμίδα. Προστατεύει από τη ξηρότητα και χαρίζει ελαστικότητα.

Τιμή 2,51 €

Farcom echo κρέμα χεριών με αντιβακτηριδιακή δράση 75ml

Η κρέμα χεριών Echo Antibacterial Factor, της εταιρείας Farcom, χάρη στην ενυδατική της δράση, καταπραΰνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες ή το κρύο, προσφέροντας απαλή αίσθηση και ενυδάτωση στα χέρια. Ακόμα, στη σύνθεσή της περιέχει Aloe Vera, ένα συστατικό που ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει την επιδερμίδα. Προστατεύει από τη ξηρότητα και χαρίζει ελαστικότητα.

Τιμή 1,50 €

Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml

Το Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε φροντίδα και ενυδάτωση για το δέρμα σας. Η μοναδική φόρμουλα με εκχύλισμα ελιάς θα αφήσει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Αφεθείτε στη φρεσκάδα και την αίσθηση ευεξίας που προσφέρει αυτό το φανταστικό προϊόν και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας.
Τιμή 4,98 €

Farcom mea natura ενυδατική κρέμα 24 ωρών με ελιά 50ml

Η Farcom mea natura ενυδατική κρέμα 24 ωρών με ελιά 50ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε προϊόν περιποίησης με φυσικά συστατικά. Η σύνθεσή της με εκχύλισμα ελιάς προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, ενώ η διάρκεια 24 ωρών εξασφαλίζει ότι η επιδερμίδα σας θα παραμείνει απαλή και ενυδατωμένη όλη μέρα. Αποκτήστε τη Farcom mea natura ενυδατική κρέμα τώρα και απολαύστε μια λαμπερή επιδερμίδα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τιμή 7,17 €

Farcom mea natura κρέμα ημέρας 24 ωρών αντιρυτιδική με ρόδι 50ml

Η Farcom mea natura κρέμα ημέρας 24 ωρών αντιρυτιδική με ρόδι 50ml είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας. Η ειδική της σύνθεση με ρόδι προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση, ενώ οι αντιρυτιδικές ιδιότητές της θα μειώσουν τις ρυτίδες και θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας. Αποκτήστε μια λαμπερή επιδερμίδα με τη Farcom mea natura κρέμα ημέρας 24 ωρών!
Τιμή 6,69 €

Farcom mea natura κρέμα σώματος με ελιά 250ml

Ανανεωτική και θρεπτική κρέμα σώματος με ελιά 250ml από τη Farcom. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με τη μοναδική φόρμουλα αυτής της κρέμας. Αφήστε το δέρμα σας να απορροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά της ελιάς και νιώστε τη φρεσκάδα και τη λάμψη που προσφέρει. Απολαύστε την αίσθηση ενός ενυδατικού και αναζωογονητικού προϊόντος που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 5,24 €

Farcom mea natura λάδι μαλλιών και σώματος με ελιά 160ml

Το Farcom mea natura λάδι μαλλιών και σώματος με ελιά 160ml είναι ένα προϊόν που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά και το σώμα σας. Η ελιά είναι γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες και την αντιοξειδωτική δράση της. Αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας.
Τιμή 7,40 €

Farcom mea natura λάδι σώματος με ελιά 250ml

Ανακαλύψτε την αίσθηση της ενυδάτωσης και λάμψης με το Farcom mea natura λάδι σώματος με ελιά 250ml. Αφήστε το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η φρέσκια μυρωδιά της ελιάς θα σας ταξιδέψει σε μια ελληνική γραφική παραλία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης!
Τιμή 5,80 €

Farcom κρέμα χεριών echo με αντιβακτηριδιακή δράση 200ml

Προστατεύει και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ χαρίζει μοναδική απαλότητα και υγιή όψη. Είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, φυτική γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε και φυσικά εκχυλίσματα ελιάς και αλόης. Περιέχει νέας γενιάς αντιβακτηριδιακό παράγοντα που συμβάλλει στην υγιεινή των χεριών. Ιδανική για καθημερινή χρήση, ακόμα και μετά την εφαρμογή αντισηπτικού προϊόντος. Με μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

Τιμή 2,51 €

Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σωληνάριο 100ml

Η Glicemille κρέμα χεριών με χαμομήλι σε σωληνάριο 100ml είναι η ιδανική λύση για να φροντίσετε τα χέρια σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή της με χαμομήλι θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και απαλλαγμένο από ερεθισμούς. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα!
Τιμή 2,07 €

Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml

Η Glysolid κρέμα χεριών είναι η ιδανική λύση για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και λεία. Αποκτήστε τη Glysolid κρέμα χεριών τώρα και απολαύστε τη μοναδική της δράση!
Τιμή 2,31 €

Kamill ενυδατικής κρέμα χεριών & νυχιών cream trendy 75ml

Η Kamill ενυδατική κρέμα χεριών & νυχιών cream trendy 75ml της εταιρίας Kamill είναι το απόλυτο-must have προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να δείχνει πάντα περιποιημένη. Η μοναδική φόρμουλα της Kamill ενυδατώνει άμεσα τα χέρια και τα νύχια, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και προστασία από την ξηρότητα. Η ελαφριά υφή της απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας τα χέρια απαλά και αρωματισμένα με το μοναδικό άρωμα της Kamill. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά κ
Τιμή 1,28 €

Le petit marseillais κρέμα σώματος nutrition karite 300ml

Η κρέμα σώματος Le Petit Marseillais Nutrition Karite 300ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε το δέρμα σας με φυσικό τρόπο. Με το βούτυρο καριτέ, αφήνει το δέρμα σας βαθιά ενυδατωμένο και μεταξένιο. Αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας που διαρκεί για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φροντίδας που σας προσφέρει το Le Petit Marseillais.
Τιμή 8,67 €

Lilia black scrub σώματος μπανάνα 250ml

Το Lilia black scrub σώματος με μπανάνα 250ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αναζωογονημένοι. Η μοναδική του σύνθεση θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά της μπανάνας θα σας ταξιδέψει σε μια εξωτική παραλία. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας του σώματος.
Τιμή 4,76 €

Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος gold sunset με αντλία 300ml

Το Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος gold sunset είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε λαμπεροί και πανέμορφοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η εξαιρετική του σύνθεση θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο μοναδικός του άρωμα gold sunset θα σας ταξιδέψει σε μια αίσθηση πολυτέλειας και απόλαυσης. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος gold sunset τώρα
Τιμή 7,91 €

Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος romantic sunset με αντλία 300ml

Αφεθείτε στην απαλή αίσθηση του Lilia black shine γαλάκτωματος σώματος romantic sunset και ανακαλύψτε το μαγικό του άρωμα. Η απαλή υφή του θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, χαρίζοντας του λάμψη και ενυδάτωση. Με την αντλία 300ml, είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία του romantic sunset και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Lilia Black.
Τιμή 7,91 €

Medi-Vix κρέμα ανακούφισης από τον βήχα 45gr

Μια μαλακτική βάση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει ευεργετική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά δημιουργούν αίσθηση θερμότητας, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Τιμή 2,26 €

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών unscented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών unscented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια χωρίς να αφήνει άρωμα. Η μη λιπαρή φόρμουλα της απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσφέρει προστασία από την ξηρότητα και την ταλαιπωρία του δέρματος.

Τιμή 2,77 €

NEUTROGENA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 50ML

Η Neutrogena κρέμα χεριών 50ml είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και προστασία των χεριών σας. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση χωρίς να αφήνει λιπαρό υπόλειμμα. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει τα χέρια σας απαλά και λεία. Η ευχάριστη μυρωδιά της θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αναζωογονημένοι. Αποκτήστε τη Neutrogena κρέμα χεριών 50ml τώρα και αναδείξτε την ομορφιά και την υγεία των χεριών σας!
Τιμή 2,98 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού