• Farcom mea natura κρέμα σώματος με ελιά 250ml
  • Farcom mea natura κρέμα σώματος με ελιά 250ml
  • Farcom mea natura κρέμα σώματος με ελιά 250ml
  • Farcom mea natura κρέμα σώματος με ελιά 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom mea natura κρέμα σώματος με ελιά 250ml

Ανανεωτική και θρεπτική κρέμα σώματος με ελιά 250ml από τη Farcom. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με τη μοναδική φόρμουλα αυτής της κρέμας. Αφήστε το δέρμα σας να απορροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά της ελιάς και νιώστε τη φρεσκάδα και τη λάμψη που προσφέρει. Απολαύστε την αίσθηση ενός ενυδατικού και αναζωογονητικού προϊόντος που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.
28204
5202663190066
5,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κρέμα σώματος της εταιρίας Farcom σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας.

Οδηγίες Χρήσης

• Απλώστε σε καθαρό δέρμα.

• Κάντε απαλό μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea body lotion aloe vera 250ml

Η Nivea body lotion aloe vera 250ml της εταιρίας Nivea είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Η αναζωογονητική φόρμουλα με φυσικό εκχύλισμα αλόης θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα τη Nivea body lotion aloe vera 250ml και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης που διαρκεί!
Τιμή 4,43 €

Farcom mea natura κρέμα χεριών με ελιά για θρέψη & ενυδάτωση 100ml

Η FARCOM MEA NATURA OLIVE ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 100ml προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα φυσικών συστατικών που προσφέρει άμεση θρέψη και ενυδάτωση στα χέρια σας. Η ελαφριά, μη λιπαρή υφή της διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και αναζωογονημένα. Αφήστε την ελληνική φύση να φροντίσει τα χέρια σας με αυτή την υπέροχη κρέμα χεριών.
Τιμή 3,35 €

Medi-Vix κρέμα ανακούφισης από τον βήχα 45gr

Μια μαλακτική βάση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει ευεργετική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά δημιουργούν αίσθηση θερμότητας, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Τιμή 2,26 €

Beauty line κρέμα σώματος καρύδα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα καρύδας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρέα χυμός μάνγκο 1lt Ρέα χυμός μάνγκο 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Ρέα χυμός μάνγκο 1lt

Αναζωογονητικός, φρουτώδης χυμός μάνγκο 1lt από την Ρέα. Απολαύστε τον φρέσκο, εκλεπτυσμένο γευστικό κόσμο του μάνγκο σε κάθε γουλιά. Με τον μοναδικό συνδυασμό γλυκών και ξινών νοτών, αυτός ο χυμός θα σας ταξιδέψει στις τροπικές παραλίες με κάθε γουλιά. Απολαύστε τον δροσιστικό Ρέα χυμό μάνγκο 1lt και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε στιγμή της ημέρας.
Κανονική τιμή 1,39 € Τιμή 1,31 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ

Τα Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ θα σας προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Με ποικίλα χρώματα και ευχάριστα αρώματα, τα Renkli υγρά μαντηλάκια θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για την καθημερινή σας περιποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,70 €

Trident max splash τσίχλες με βανίλια & μέντα 22gr

Το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αρωματικό εμπνευσμένο από τις φρέσκες βανίλιες της Μαδαγασκάρης. Με την αναζωογονητική του γεύση και τη μακρά προστασία από την κακοσμία του στόματος, το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση δροσιάς και γλυκιάς γεύσης!
Τιμή 0,91 €

Χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία γάλα & μέλι 400ml

Το χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία γάλα και μέλι σε συσκευασία 400ml είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τις ενυδατικές ιδιότητες του γάλακτος και του μελιού για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα σας. Η αντλία κάνει τη χρήση του προϊόντος εύκολη και βολική, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά που αποπνέει θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 0,99 €