• Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml Farcom - 1
  • Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml Farcom - 2
  • Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml Farcom - 1
  • Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml Farcom - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml

Το Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε φροντίδα και ενυδάτωση για το δέρμα σας. Η μοναδική φόρμουλα με εκχύλισμα ελιάς θα αφήσει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Αφεθείτε στη φρεσκάδα και την αίσθηση ευεξίας που προσφέρει αυτό το φανταστικό προϊόν και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας.
28203
5202663190059
5,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Γαλάκτωμα σώματος για ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Με αγνό λάδι ελιάς οργανικής καλλιέργειας, Βιταμίνη Ε και αμυγδαλέλαιο, ένα φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που δρα ευεργετικά για την καθημερινή φροντίδα και αναζωογόνηση του σώματος. με αγνό λάδι ελιάς οργανικής καλλιέργειας, Βιταμίνη Ε και αμυγδαλέλαιο, έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που δρα ευεργετικά για την καθημερινή φροντίδα και αναζωογόνηση του σώματος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Beauty line κρέμα χεριών αμύγδαλο 50ml

Κρέμα χεριών με αρωμα αμυγδαλο /της Βeauty Line Cosmetics, η οποία διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο.

Τιμή 1,58 €

Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml

Η Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και φρέσκοι. Η αρωματική αυτή κρέμα θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, ενώ η ελαφριά της υφή θα απορροφηθεί γρήγορα από την επιδερμίδα σας. Αφήστε το άρωμα του πορτοκαλιού και του σανδαλόξυλου να σας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας σας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε ?
Τιμή 2,45 €

Dove λοσιόν σώματος ginger 250ml

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του DOVE BODY LOTION GINGER 250ml και αφήστε το δέρμα σας να λάμψει με φρέσκο άρωμα τζίντζερ. Η ενυδατική του σύνθεση θα απογειώσει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε μέρα!
Τιμή 2,24 €

Beauty line κρέμα σώματος βατόμουρο 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα βατόμουρο, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Nivea κρέμα πολλαπλής χρήσης 75ml

Η NIVEA Creme είναι η αυθεντική ενυδάτωση για όλη την οικογένεια. Αυτό το εμβληματικό προϊόν είναι εμπλουτισμένο με Eucerit, που παρέχει στην επιδερμίδα όλη τη φροντίδα προστασίας που χρειάζεται για να παραμείνει απαλή και ελαστική. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, στα σημεία όπου η επιδερμίδα χρειάζεται φροντίδα.

Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη: NIVEA Creme.

Τιμή 1,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για αναζωογόνηση & λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Πρωτεΐνη Σιταριού για την ενίσχυση της δομής της τρίχας και προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,24 €

Ζαναέ αρακάς λαδερός 280gr

Ο αρακάς λαδερός Ζαναέ είναι ένα προϊόν που πωλείται σε συσκευασία 280gr και περιέχει φασόλια αρακά που έχουν μαγειρευτεί με λάδι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές όπως σαλάτες, ψητά, ή ως γαρνιτούρα σε διάφορα πιάτα.
Τιμή 2,50 €

El greco φιάλη υγραερίου CV470 Plus μαύρο 450gr

Η φιάλη EL GRECO 450gr σε μαύρο χρώμα είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Με το μοντέρνο design της και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, αποτελεί το τέλειο διακοσμητικό στοιχείο για κάθε χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική του σπιτιού σας με ένα απλό κλικ!

Τιμή 7,08 €

Famiglia fusilli tricolore τριβελάκι 500gr

Μακαρόνια τριβελάκι απο την εταιρία Famiglia, φτιαγμένα από 100% ελληνικά στάρια. Κατάλληλα για διάφορες συνταγές, από τις πιο απλές έως και τις πιο πρωτότυπες.

Τιμή 0,99 €